Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Малуда мен оф д меч.
Честитки за победата!

Не, па не викам дека е лош, се си е во ред. Само дека е многу чудно што овие не му прават никакви проблеми. После вториот гол почнаа малку да го бркаат кога ќе прими топка.
Малуда е работник, не е ѕвезда.

Не е катастрофален, просечен е. Како на пример лани пред дуелите со Ливерпул.
Некни беше просечен, сега е катастрофален. Ама таков играч ќе се разбуди брзо, нема долго да „хибернира“....

ете го Флорент!
готоо џабе плачевте..

Никогаш нема плачење, има само оправдан револт. И уште го има.

Браво Малуда. Добро игра денес

123456, што си толку против Лампард?

Браво Малуда. Добро игра денес

123456, што си толку против Лампард?

Оти го бива само за deflected goal. Асистенциите како второ нешто што го прави Френк Лампард - Френк Лампард, се се поретки и поретки. Не мора да си 123456 за да го видиш тоа.

Оти го бива само за deflected goal. Асистенциите како второ нешто што го прави Френк Лампард - Френк Лампард, се се поретки и поретки. Не мора да си 123456 за да го видиш тоа.

Знам, ама 123456 во секој негов пост тука има нешто негативно за Лампард.

Алекс се надевам не е повреден, гримасата не ме бендиса.

Еј, Трнот ја допре топката. Јухи Јухи јееееее! Знаел да одбрани од мртов агол.

Честито победа.

Не знам колку можи да е лош Џо Кол за да не можи да си најди место во овој гнидоилен мизерен состав. Тоа е, нема што плус да се кажи. Челзи секогаш ме оставал без зборови, така е и овој пат. :toe:

Сепак ништо не направи Џо...

почнав да гледам од кај 55 мин. тоа што го видов бев задоволен и од сите,
алекс некако многу споро ми се движи
со милито и ето ќе биде потешко:toe:

Bravo,Bravo momci,poveke od zasluzena pobeda...Gi nadigravme vo sekoj pogled...Man of the match e Florent Maluda(florijan,florijen,floran,floren spored Igorce:D)...Drogba e zver neam zborovi,samo daj mu na covekot dobra topka i vo gol ja pretvora.Maluda rekov po tie prodori od bocnata pozicija mnogu opasni topki dade.Bane kako i obicno gi igra natprevarite na nivo.Terry bese dobar,a Alex definitivno treba da igra so Inter.Se vraka nazad,i igra i napred,se ufrluva na opasni topki,nesto kako Roberto Carlos Style.Sredinata so Lampard,Ballack,Mikel bese solidna.Turnbull bese dobar,so ogled na toa i deka ne upatija fudbalerite na West Ham poveke od 5 udari von i vo ramki na gol..Samo golot ne me bendisa sto go primi.Takva greska so Inter ne se prostuva.Da se nadevame deka Cech ke bide fit za so Inter vo ligata na Sampionite..Taktickata postavenost na igrata bese dobra bi rekol...Toa e Toa decki,so sreka da ni e pobedata,i normalno site vo vtornik da izigraat na nivo,i da se najdeme megu najdobrite 8 ekipi vo Evropa...Come on Blues!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom