Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е гол за кој вреди да се пише. Браво за Тери!

Малуда единствен комплетен играч браво....

fantomX, ти текнува ко ми се смееше ко го спомнав Грин за евентуална замена на Чех? Лом прави денес. Да беше на пример Хиларио на гол на Вест Хем, ќе беше минимум 5-1...

Малуда единствен комплетен играч браво....

Браво и од мене ама што толку виде денес кај него, освен што Вест Хем е тотално незаинтересиран да го спречи да нафрла топки. Човекот си доаѓа до 16 метри и си нафрла непречен од никого, цело време.

fantomX, ти текнува ко ми се смееше ко го спомнав Грин за евентуална замена на Чех? Лом прави денес. Да беше на пример Хиларио на гол на Вест Хем, ќе беше минимум 5-1...

Јас одамна сметам дека Чех треба директно да го трампаме за Џо Харт, пошто дечково е единствен сезонава кој успеа да не прими гол од, о величествените, среден ред и напад на Челзи.

Трнбуљ еве гледаме, е на истрчувања подобар и од Чех. Само детето, е слабо на рефлекси.
Браво и од мене ама што толку виде денес кај него, освен што Вест Хем е тотално незаинтересиран да го спречи да нафрла топки. Човекот си доаѓа до 16 метри и си нафрла непречен од никого, цело време.

А кој друг прави нешто повредно по ѓаволите?

Јас одамна сметам дека Чех треба директно да го трампаме за Џо Харт, пошто дечково е единствен сезонава кој успеа да не прими гол од, о величествените, среден ред и напад на Челзи.

Погрешно се изразив. Мислев замена на Чех (моментално, на местото на Хиларио или Турбуљ), а не како негов наследник :)

Погрешно се изразив. Мислев замена на Чех (моментално, на местото на Хиларио или Турбуљ), а не како негов наследник :)

10+ милиони фунти за втор голман е голем луксуз. Трнбуљ е добар.

Бравос дебел, не си спијал!!
Ајде Џое, ајде, да видиме зошто цела година дур те немаше те сметав за засилување од рангот на Рибери ко ќе се вратиш....

Ај да видиме што ќе направи Џо, дали со право бара екстра плата, или не.

Ко малку проблеми да има, па и Банета е катастрофален денска.... :raz:

А кој друг прави нешто повредно по ѓаволите?

Не, па не викам дека е лош, се си е во ред. Само дека е многу чудно што овие не му прават никакви проблеми. После вториот гол почнаа малку да го бркаат кога ќе прими топка.

Ко малку проблеми да има, па и Банета е катастрофален денска.... :raz:

Не е катастрофален, просечен е. Како на пример лани пред дуелите со Ливерпул.

Ај после две недели време е да се фратам на фан клубов. После натпреварот со Сити, ептен се изнервирав, не ме интересираше ни Челзи ни ништо. Со Стоук не го ни гледав натпреварот, воопшто не бев заинтересиран, видов после само дека сме победиле.

Денес еве го гледам натпреварот. Не е нешто ептен лоша играта. Ама со ваква игра неможеме против Интер. Вест Хем од два шута во прво полувреме дадоа еден гол. Во некои ситуации фудбалерите ептен се опуштаат, и воопшто не ги чуваат противничките играчи.
Со Интер во вторник незнам како ќе биде. Јас сум оптимист за натпреварот, и се надевам на победа. Па на крај ако треба, нека гледаат само гол да дадат уште на почетокот, и после цело време дефанзивно нека играат.
Сеуште не се изгубени шансите за титула во ПЛ. Доколку се подобриме малце во играта, би можеле да ја земеме посакуваната титула.

Шашма ги направи Малимуда. Секоја чест. Играч на натпреварот, а и на месецот во Челзи!

Ете зашто....:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom