Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде малку да ја подигнеме атмосферата со мојата омилена...

згазете ги :)

Кој на кого? :)

Ја само се вмешав во муабетот да им ги расчистам дилемите и крив испаднав на крајот :pos:
abe so se mesas si imas svoj fan i pisi tamu ama da ti kazam vecerva ke e x utakmicava ili so 1 0 ak tepat inter najpojke ama zato na stenfor 10-0 ke e,i jas sum fan na inter ne samo na chelsea inter mi e kako 2 tim[/quote]

Ме бркаш? :pipi:
Немој бе... ај стај на гласање со другарчињава од фан-клубов да видиме, ако гласаат и они за одма си одам... :back:

Се надевам ќе има фер судење и нека победи подобриот...

Chelsea :)

повеќе од 2 гола не верувам дека ќе паднат ... ја играв 0-2 :vozbud: па сеа ке видиме,ќе има јак фудбал како и да е..поздрав и среќно :smir:

Кој на кого? :)

Ме бркаш? :pipi:
Немој бе... ај стај на гласање со другарчињава од фан-клубов да видиме, ако гласаат и они за одма си одам... :back:

i so so ova se prajs mn jak dek si poznata faca:D:D,ustvari nikoj i niso ne si i nevredit so tebe da se raspravam i da se karam zaradi edne zbor so sum rekol i da me baniret da ne mozam da pisam ko so sum vo man utd ehhe

Нека победи подобриот вечер момци :) се надевам на фер и коректен напревар :helou:

@IOsonoINTERISTA Остај го не му замеравај нема акал овој аце во глата излеа:) Добро дојден си овде кој и да биде резултат вечерва и а на реваншот:wink:

Од кога гледаш фудбал?:)
Не му замеравајте не е стабилен дечкото:helou:

Од кога гледаш фудбал?:)

hehee lele i so tebe sega izgleda ke pocnit karajne,brate jas gledam od ko znam fudbal deka imat i ke ti kazam dek moj 1 tim bese milan,pa sega chelsea i ke e zasekogas:Di to go kazam taka ko na sala nemisli deka ozbilno imat i pojaki derbi utakmici

i so so ova se prajs mn jak dek si poznata faca:D:D,ustvari nikoj i niso ne si i nevredit so tebe da se raspravam i da se karam zaradi edne zbor so sum rekol i da me baniret da ne mozam da pisam ko so sum vo man utd ehhe

Фала :)

А кај прочита да ти реков нешто лошо или да се карам со тебе? :)

@IOsonoINTERISTA Остај го не му замеравај нема акал овој аце во глата излеа:) Добро дојден си овде кој и да биде резултат вечерва и а на реваншот:wink:

Не му замеравајте не е стабилен дечкото:helou:

lele aman be so me zamrazivte site vaka,mesto da me podrzuvte mene vie od chelsea so ste

Вечерва Станкович и Снајдер се најопасни закани кон нас и двајцата имаат разорен удар...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom