UNKNOWN_ARTIST
Blue is the colour!!!
- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 892
- Поени од реакции
- 555
Ајде малку да ја подигнеме атмосферата со мојата омилена...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
згазете ги![]()

abe so se mesas si imas svoj fan i pisi tamu ama da ti kazam vecerva ke e x utakmicava ili so 1 0 ak tepat inter najpojke ama zato na stenfor 10-0 ke e,i jas sum fan na inter ne samo na chelsea inter mi e kako 2 tim[/quote]Ја само се вмешав во муабетот да им ги расчистам дилемите и крив испаднав на крајот![]()

па сеа ке видиме,ќе има јак фудбал како и да е..поздрав и среќно :smir:Кој на кого?
Ме бркаш?
Немој бе... ај стај на гласање со другарчињава од фан-клубов да видиме, ако гласаат и они за одма си одам... :back:

,ustvari nikoj i niso ne si i nevredit so tebe da se raspravam i da se karam zaradi edne zbor so sum rekol i da me baniret da ne mozam da pisam ko so sum vo man utd ehheso srejka nek ni e vecerva,odvaj cekam da pocnit najakoto derbi do sega :helou:

Добро дојден си овде кој и да биде резултат вечерва и а на реваншот:wink:Не му замеравајте не е стабилен дечкото:helou:Од кога гледаш фудбал?![]()
Од кога гледаш фудбал?![]()
i to go kazam taka ko na sala nemisli deka ozbilno imat i pojaki derbi utakmicihehee lele i so tebe sega izgleda ke pocnit karajne,brate jas gledam od ko znam fudbal deka imat i ke ti kazam dek moj 1 tim bese milan,pa sega chelsea i ke e zasekogasi to go kazam taka ko na sala nemisli deka ozbilno imat i pojaki derbi utakmici
Нов талент на форумов:baeh:i so so ova se prajs mn jak dek si poznata faca,ustvari nikoj i niso ne si i nevredit so tebe da se raspravam i da se karam zaradi edne zbor so sum rekol i da me baniret da ne mozam da pisam ko so sum vo man utd ehhe

@IOsonoINTERISTA Остај го не му замеравај нема акал овој аце во глата излеаДобро дојден си овде кој и да биде резултат вечерва и а на реваншот:wink:
Не му замеравајте не е стабилен дечкото:helou:
i jas sum fan na inter ne samo na chelsea inter mi e kako 2 tim
i ke ti kazam dek moj 1 tim bese milan,pa sega chelsea i ke e zasekogasi