Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не е ни елка, 4-3-3. Абе кај одиме со Шмугло и Просечко крила, ах бе ломбак еден?
Наеднаш расположениево многу падна, чекам да видам дека грешам. Ху,ху,ху.....солзи ми идат за Есиен.

Бев оптимист за натпреваров,ама по гледање на составот,ми се смени расположението и мене.

Само Господ да ни помогне може!

mojte nekoj da mi kazite sostavov za vecerva me mrzit da go baram,a odbaj cekam da pocnit da go gledam drogba i pandev kaj so davet goloj:D:D

Малуда нема во живот играно бек:toe:,ова е многу ризично од страна на Анчелоти мора да се признае:toe:

Брума да играше лево немаше толку да се разочарам...ама Малуда...:nesum:

Ќе биде бе ќе видите белки знае Карлито Бриганде шо прави :wink:

Ќе биде бе ќе видите белки знае Карлито Бриганде шо прави :wink:
Па нема голем избор, тројца од повредените да беа способни, Просечко и Шифоњерко немаше никако да бидат во комбинација за старт вечерва.

Вечер ја сонував Шерил Кол во моите прегратки и АНА Иванович во мојот скут...изгледа од нула до два гола ќе биде натпреварот:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Па нема голем избор, тројца од повредените да беа способни, Просечко и Шифоњерко немаше никако да бидат во комбинација за старт вечерва.

Подобро искусниот Малоуда него Брума да ми игра во игра со притисок...

Малуда ??? Ризик јак , мила душа и да погинеш колку можеш ќе се спасиш

Ја го сонував Филе од Топки и Игорче Трпевски..

Изгледа,Интер ќе тепа 8-5!

Уште 40 минути до почеток.
Се надевам на победа, или барем нерешено, ако не ни оди.
За составов, незнам баш колку е паметно Малуда да се стави како бек, а и со Калу на ваков натпревар...Се надевам ќе игра добро денес.
Нека победи подобриот, и да гледаме добар фудбал.

Леле Малуда бек.Е сега ќе свршеме работа

Ми се чини дека ќе бниде формацијава 3-5-2, ако пишува 4-3-3. Малуда не може и не смее да седи назад. Затоа Балак и Микел повеќе ќе бидат во тројката него ли во петката!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom