Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еден фотошоп од Форца Интер форумите:

4hn3b.jpg

:pos2:

hehee lele i so tebe sega izgleda ke pocnit karajne,brate jas gledam od ko znam fudbal deka imat i ke ti kazam dek moj 1 tim bese milan,pa sega chelsea i ke e zasekogas:Di to go kazam taka ko na sala nemisli deka ozbilno imat i pojaki derbi utakmici

Не бе таман работа не сакам карање ;) Само изгледа си тип на навивачи кои премногу ме нервираат. Си навивал за Милан додека биле први...почнаа пред некоја сезона да ослабуваа, истовремено Абрамович ги дигна Челзи па се префрли на Челзи...а воедно ти е втор тим и Интер сега(лутиот ривал на Милан) затоа што гази се пред себе ВО ИТАЛИЈА.

Еве го цитатот што го кажа за Интер :

abe so se mesas si imas svoj fan i pisi tamu ama da ti kazam vecerva ke e x utakmicava ili so 1 0 ak tepat inter najpojke ama zato na stenfor 10-0 ke e,i jas sum fan na inter ne samo na chelsea inter mi e kako 2 tim

Мука ми е од вакви навивачи.

abe so se mesas si imas svoj fan i pisi tamu ama da ti kazam vecerva ke e x utakmicava ili so 1 0 ak tepat inter najpojke ama zato na stenfor 10-0 ke e,i jas sum fan na inter ne samo na chelsea inter mi e kako 2 tim

Ми се сере од вакви навивачи...

Не бе таман работа не сакам карање ;) Само изгледа си тип на навивачи кои премногу ме нервираат. Си навивал за Милан додека биле први...почнаа пред некоја сезона да ослабуваа, истовремено Абрамович ги дигна Челзи па се префрли на Челзи...а воедно ти е втор тим и Интер сега(лутиот ривал на Милан) затоа што гази се пред себе ВО ИТАЛИЈА.

Еве го цитатот што го кажа за Интер :

Мука ми е од вакви навивачи.
abe vaka more milan jas bev ko pomal vo 4 odelenie negde pa od 6 pocnav za cheslea da sum i 2 god posle go zasakav i inter ama glaven tim mi e chelsea i mn go sakam i nikogas nemat da sum protiv nego a ovie so e inter i milan gi sakam kako tim isto i arsenal liverpul man city i mn drugi samo ne gi sakam man utd,barca,nekoj so mu imet na chelsea naneseno bolka i so jadet ... za niv kako da ti kazam,a za to so vikas dur bil milan 1 ili neznam tamu koj ne e vistina to vie od man to go naprajvte od ko pocnaa da zemet tituri toghas site gi zasakaja niv inace tesko da slusnev nekoj da e za man utd nz so da ti kazam drugo 1 strana ti napisav pa sega citaj i ne me nervirajte zaborajte ja temavaaaaa izgleda ne me sakate mn mn

abe vaka more milan jas bev ko pomal vo 4 odelenie negde pa od 6 pocnav za cheslea da sum i 2 god posle go zasakav i inter ama glaven tim mi e chelsea i mn go sakam i nikogas nemat da sum protiv nego a ovie so e inter i milan gi sakam kako tim isto i arsenal liverpul man city i mn drugi samo ne gi sakam man utd,barca,nekoj so mu imet na chelsea naneseno bolka i so jadet ... za niv kako da ti kazam,a za to so vikas dur bil milan 1 ili neznam tamu koj ne e vistina to vie od man to go naprajvte od ko pocnaa da zemet tituri toghas site gi zasakaja niv inace tesko da slusnev nekoj da e za man utd nz so da ti kazam drugo 1 strana ti napisav pa sega citaj i ne me nervirajte zaborajte ja temavaaaaa izgleda ne me sakate mn mn
:back:Срце моје:back:

Иначе, ајде вечер да гледаме добра утакмица, и не ви викам со среќа, многу нормално:smir:

:nesvest:
Навивач на Челзи да го каже ова бе?

Без навреда,но сите знаеме кога Челзи доби толку многу фанови во Македонија..И сигурен сум дека за некој година ќе има многу фанови и на Сити,ако освојат нешто..Такви се луѓето,секој кога почнал да навива за некој тим,тој тим бил шампион во домашната лига или ЛШ,така екипите стекнуваат навивачи,но она болдираното горе нема логика,бидејќи Манчестер во последните 15-20 год. има освоено многу титули,а овој тешко да има повеќе од тоа.

Аце Челзи малце стајте го на игнор!

Иначе..

:vozbud::vozbud::vozbud:

Ме фаќа возбуда и еуфорија,едвај чекам.
Денов ми е тапа,ама се надевам дека ќе ми го разбуват денот Челзи.

Како е дечки на час до стартот на мечот,кај мене владее еуфорија невидена,:toe: одвај чекам да почне и подобриот нека победи позз

Бравос, шо да речам.
Малуда лев бек, Просечко место него крилно.
Страшно.... :toe:

Дечки,видов во темата за ЛШ,еден интераш има постирано составите.

Зарем со цел памет Малуда лев бек?

Ако е вака го јадевме курот.

И официјално:

Inter: Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti, Cambiasso, Motta, Stankovic, Snajder, Eto, Milito.

Chelsea: Cech, Ivanovich, Terry, Carvalho, Malouda, Mikel, Ballack, Lampard, Kalou, Anelka, Drogba.

Анчелоти е луд!

Што ти е бе жабар,мамата твоја.

Што кој кур експериментираш во важни натпревари бе,свашта.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom