Ace CFC
KTBFFH
Фала
А кај прочита да ти реков нешто лошо или да се карам со тебе?![]()
pa za to so go rekov 10 - 0 i ot to pocna sve \,aj da ja zatvorime temava nejkam da se karam :salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала
А кај прочита да ти реков нешто лошо или да се карам со тебе?![]()
lele aman be so me zamrazivte site vaka,mesto da me podrzuvte mene vie od chelsea so ste
hehee lele i so tebe sega izgleda ke pocnit karajne,brate jas gledam od ko znam fudbal deka imat i ke ti kazam dek moj 1 tim bese milan,pa sega chelsea i ke e zasekogasi to go kazam taka ko na sala nemisli deka ozbilno imat i pojaki derbi utakmici
Само изгледа си тип на навивачи кои премногу ме нервираат. Си навивал за Милан додека биле први...почнаа пред некоја сезона да ослабуваа, истовремено Абрамович ги дигна Челзи па се префрли на Челзи...а воедно ти е втор тим и Интер сега(лутиот ривал на Милан) затоа што гази се пред себе ВО ИТАЛИЈА. abe so se mesas si imas svoj fan i pisi tamu ama da ti kazam vecerva ke e x utakmicava ili so 1 0 ak tepat inter najpojke ama zato na stenfor 10-0 ke e,i jas sum fan na inter ne samo na chelsea inter mi e kako 2 tim
abe vaka more milan jas bev ko pomal vo 4 odelenie negde pa od 6 pocnav za cheslea da sum i 2 god posle go zasakav i inter ama glaven tim mi e chelsea i mn go sakam i nikogas nemat da sum protiv nego a ovie so e inter i milan gi sakam kako tim isto i arsenal liverpul man city i mn drugi samo ne gi sakam man utd,barca,nekoj so mu imet na chelsea naneseno bolka i so jadet ... za niv kako da ti kazam,a za to so vikas dur bil milan 1 ili neznam tamu koj ne e vistina to vie od man to go naprajvte od ko pocnaa da zemet tituri toghas site gi zasakaja niv inace tesko da slusnev nekoj da e za man utd nz so da ti kazam drugo 1 strana ti napisav pa sega citaj i ne me nervirajte zaborajte ja temavaaaaa izgleda ne me sakate mn mnНе бе таман работа не сакам карањеСамо изгледа си тип на навивачи кои премногу ме нервираат. Си навивал за Милан додека биле први...почнаа пред некоја сезона да ослабуваа, истовремено Абрамович ги дигна Челзи па се префрли на Челзи...а воедно ти е втор тим и Интер сега(лутиот ривал на Милан) затоа што гази се пред себе ВО ИТАЛИЈА.
Еве го цитатот што го кажа за Интер :
abe so se mesas si imas svoj fan i pisi tamu ama da ti kazam vecerva ke e x utakmicava ili so 1 0 ak tepat inter najpojke ama zato na stenfor 10-0 ke e,i jas sum fan na inter ne samo na chelsea inter mi e kako 2 tim
Мука ми е од вакви навивачи.
:back:Срце моје:back:abe vaka more milan jas bev ko pomal vo 4 odelenie negde pa od 6 pocnav za cheslea da sum i 2 god posle go zasakav i inter ama glaven tim mi e chelsea i mn go sakam i nikogas nemat da sum protiv nego a ovie so e inter i milan gi sakam kako tim isto i arsenal liverpul man city i mn drugi samo ne gi sakam man utd,barca,nekoj so mu imet na chelsea naneseno bolka i so jadet ... za niv kako da ti kazam,a za to so vikas dur bil milan 1 ili neznam tamu koj ne e vistina to vie od man to go naprajvte od ko pocnaa da zemet tituri toghas site gi zasakaja niv inace tesko da slusnev nekoj da e za man utd nz so da ti kazam drugo 1 strana ti napisav pa sega citaj i ne me nervirajte zaborajte ja temavaaaaa izgleda ne me sakate mn mn
:nesvest:abe vaka more milan jas bev ko pomal vo 4 odelenie negde pa od 6 pocnav za cheslea da sum i 2 god posle go zasakav i inter ama glaven tim mi e chelsea i mn go sakam i nikogas nemat da sum protiv nego a ovie so e inter i milan gi sakam kako tim isto i arsenal liverpul man city i mn drugi samo ne gi sakam man utd,barca,nekoj so mu imet na chelsea naneseno bolka i so jadet ... za niv kako da ti kazam,a za to so vikas dur bil milan 1 ili neznam tamu koj ne e vistina to vie od man to go naprajvte od ko pocnaa da zemet tituri toghas site gi zasakaja niv inace tesko da slusnev nekoj da e za man utd nz so da ti kazam drugo 1 strana ti napisav pa sega citaj i ne me nervirajte zaborajte ja temavaaaaa izgleda ne me sakate mn mn

одвај чекам да почне и подобриот нека победи позз