Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Им пројде време на црвените педерчиња сега е ваша премиер лига

Веројатно можеше да ни свират офсајд од Дрогба кај голот, можеби и пенал откако под мишка на Лампард му помина топката при крајов во 16-ник. Ама ко шо вели Игорче, тоа во „црвеното квадратче“ се број (не нешто друго, вклучувајќи ги и 0 наши корнери :icon_mrgr).
Но исто така, Флечер беше зрел за исклучување, сељачината, малимудата, пивтијата, дубарот, гомното од Еванс е зрел за затвор, кој и го избегна пред некоја година, благодарејќи на сер-лото. Исто не се сеќавам, дали истата оваа наказа, или некој друг морон беше, кој го удри Тери по јајца во првото, кога Фергусон рипна да се буни.

Враќа Господ !

П.С. : Балак не беше во елемент, да видевме уште некоја бесценета реакција од морониве! :icon_bigg
Браво Фантом, ќе направиме петиција да одиш во Челзи место Бруно :pos2:

Дечки честито заслужено според мене. Тоа на Еванс беше за во затвор, како успеа да види фаул од Дрогба идиотов не ми е јасно :toe:

Потегот на Еванс беше за в'затвор мамата негова.Се надевам дека не е толку сериозна повредата на Дрогба долколу нема некое скршено ребро

Добро е...Него дали видовте коа се изврши измената на Калу позади навивачот со четка за заби си ги чистеше забите хахахахаххааххахахаха ова до сеа го немам видено:smir:

Да бе и ја го видив и се згазив од смеење:pos2::pos2::pos2::pos2:

Честитки. Уште многу победи на дерби натпреварите да имаме.

Браво Фантом, ќе направиме петиција да одиш во Челзи место Бруно :pos2:
Не мора, добар е засега, ко мечка се појавува на крај од тунелот. :pos2:
Ја би тргнал премногу со емоции кога ќе ја видам навната фаца на гомното Еванс. Можеби, ако има место за уште еден да се врти околу тимот... :icon_mrgr

Честито победа. Титулата доаѓа на Стемфорд Бриџ сезонава :vozbud:!

Добро е...Него дали видовте коа се изврши измената на Калу позади навивачот со четка за заби си ги чистеше забите хахахахаххааххахахаха ова до сеа го немам видено:smir:

:pos2::pos2:
И јас го приметив тоа.
А за жолтиот картон на Дрогба..., стварно незнам што беше причината.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom