Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакав до пред 5 минути да заврши без победник! Но по сета бламажа на ИДИОТОН од судија и жолтиот картон за Дрогба а ништо за Еванс , за тоа мораше црвен.
Честито за голов. И уште 10 да им ги нафукате до крај да памтат дека судиите секад се на нивна страна ... а никад не играат фудбал !

Sho be im go dadovme a? Ja go bataliv zuluto i sum na live commentary, ali i toa kasne :)

Судијава одма да си земе упут за на очно.
Не бе, остај ниешто мрчиме. Стартот беше скриен од судијата, Дрога прими удар од напред, а беше свртен кон ВдС. Честито водство...

ајде бе се загубија дај сеа нокаут да им направат:kez:

е ова ако не е за црвен незнам тогаш што кур даде за дрогба жолт:pop:

Тери уште еднаш потврди дека е allaround player и дека ко не мојт напаѓачкиот ред, тој ќе средвит работа. :)

Овај Еванс уште голобрад, а погнасен е од Руни. Мамицата в пичурник и него и на Еткинсон!

Ајде, уш 10 минути, и да кинисам за Скопје радосен.

Ццццц,на Дрогба му даде жолт еј...ццц :tapp: Ебати судијата...

П.С.Тери звер!:vozbud:

оффффф овој луд е бе брат нека се преиспитаат во фудбалската асоцијациа кого ставаат да судат на дерби:tapp:

Колку што слушнав,Игорче рече дека ова му е прво дерби...:toe:

По прикажаното и последно дерби...

Судијава изгуби секаква контрола над натпреваров после стартот над Дрогба. Будала, одма се виде во скокот дека одит на него со нога. Ма ајде, од такт ме истаде! Цела среќа нашите вратија со гол:back:
Ајде уште еден сеа :vozbud:
Него, некако на тепачка ми мирисат :)

Судиско продолжување минимум 3 мин. , па ајде да се држиме до тогаш... :pop:

По прикажаното и последно дерби...
Не дај боже да досуди нешто шо не треба има последна утакмица во цел живот да му биде... па после се жалат добивале смртни закани од навивачи на Челзи па ќе добиваат кога се прават будали со сила.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom