јас мислам дека ќе не остават да тепаме ние за да ни ги затворат устите дека се буниме дека рестокот е секогаш кога кај нас е ноќ ама ќе видемеZarem stvarno mislite deka ke ostavat ostanatite da tepaat.
Ќе дознаеме утрее кастинг? фејк ли е или стварно се добиваат некоја од наградите
стварно праќаат веке добив мајца јас :smir: ќе ја добиеш за 15-20 дена мајцатаја си нарачав маица од BeterZ пред 2 дена. не знам кога ќе стигне, ама ако стигне ќе ве известам дали стварно ги праќаат наградите:smir:
закон! фала. а убаво е испечатена маицата или некоја чкарт е?стварно праќаат веке добив мајца јас :smir: ќе ја добиеш за 15-20 дена мајцата
па не е којзнае што, ама и не лошазакон! фала. а убаво е испечатена маицата или некоја чкарт е?
оди земи ајпод ако можеш :smir:Кога повторно ќе има redeem? Имам поени за Ајпод тач од 8 гига
А бе 200 поени е мајцата...а со тие поени можеш да си земеш ајпод шафл
Ќе дознаеме утре
Бтв еве кој сака може да се придружи на интерционалната група на фб
Фан страна:
Welcome to Facebook | Facebook
Група:
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=387533926188&ref=ts
Па од досада..што да правам хехехеххе:pos2::kesa:ти ѓи имаш направено? :pos2::pos2:
ce stasaat ama odi fati.Дечки кога ќе има нареден Redemption на Lockerz сакам да порачам две игри за PS3 ... и дали че стасаат ?