Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Собрав 20 луѓе на локерз ни меил ни ништо.
Па 20 луѓе ако собериш стануваш з-листер , односно поените дупло ти се рачунаат од логирање и од тие анкетите . А инаку меил ти стигнува ако порачаш нешто .

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Ако порачаш пс3 хбох ќе платиш царина. А за ситници не. Уствари никој ништо не зел "крупно" до сега
Дали ова спаѓа во ситни работи.

New iPod 16 GB Nano

New iPod Touch 8GB
Дали се плаќа нешто ако се порача од локерз???
Колку што знам јас...и сум информиран не се плаќа царина за електроника веќе.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Колку што знам јас...и сум информиран не се плаќа царина за електроника веќе.
затоа ми дојдоа 5-6 ајподи пред некој ден со по 3000 царина за секој...

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Член од
31 декември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
156
vo zivo samo kladenje najbolje e 100 % sigurno fakas na visok koeficient od 80 min cekas gol i tipuvas momentalno.
Mi pratija poraka za multi acc pa im kazav deka koristime net poveke dusi i slikav ruterot so kablite pa ke vidime dali ke prifatat.Ako ne zdravje.

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Ај ако може да ми објасни некој како да дојдам до повеќе PTZ на lockerz ?

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Гледај клипчиња,покаувај повеќе пријатели одговарај на прашања..тоа ти е :)
А има ли разлика кои кличиња гледам дали даваат некои повеке пари некои помалку ... и како да одговарам прашања ?

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
А има ли разлика кои кличиња гледам дали даваат некои повеке пари некои помалку ... и како да одговарам прашања ?
Нема разлина и од 5мин и од 1мин дава исто поени.

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Сакам да нарачам Odyss Pimp - 3G - iPhone - Black на Lockerz ке ми каже ли некој како ?

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Сакам да нарачам Odyss Pimp - 3G - iPhone - Black на Lockerz ке ми каже ли некој како ?
Не може кога сакаш има одредени датуми во месецот од кој скоро сите не ни се познати велат дека ке се изненадување .:smir:

Forget the World Cup. LOL at the X Games. It's time for the greatest competition in the history of the universe: March Radness! An all-out, no holds barred contest where the prize is not some little gold medal -- but rather the best honor of all: exclusive access to the March Redemption.
It's between USA and international members to see who gets the most PTZ between March 8th and March 25th. These PTZ can come from most watched videos in PLAY, login PTZ, most accepted invites, and most answers to the Dailies. If US members beat out international members, they'll have a private redemption. If members in the rest of the world score higher, the redemption is theirs AND we'll choose the best time for our international members.
It's going to be a fierce competition, with great players from around the world. Dave and Anthony will be here to give you updates on who's pulling ahead and what's new with the latest score. We'll post the rules tomorrow. March Radness starts right now, so show your PTZ power and help your team to victory!

НИШТО НЕ РАЗБРАВ КЕ МИ ПОЈАСНИ НЕКОЈ?

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Не може кога сакаш има одредени датуми во месецот од кој скоро сите не ни се познати велат дека ке се изненадување .:smir:

Forget the World Cup. LOL at the X Games. It's time for the greatest competition in the history of the universe: March Radness! An all-out, no holds barred contest where the prize is not some little gold medal -- but rather the best honor of all: exclusive access to the March Redemption.
It's between USA and international members to see who gets the most PTZ between March 8th and March 25th. These PTZ can come from most watched videos in PLAY, login PTZ, most accepted invites, and most answers to the Dailies. If US members beat out international members, they'll have a private redemption. If members in the rest of the world score higher, the redemption is theirs AND we'll choose the best time for our international members.
It's going to be a fierce competition, with great players from around the world. Dave and Anthony will be here to give you updates on who's pulling ahead and what's new with the latest score. We'll post the rules tomorrow. March Radness starts right now, so show your PTZ power and help your team to victory!

НИШТО НЕ РАЗБРАВ КЕ МИ ПОЈАСНИ НЕКОЈ?
ќе се натпреваруваат американците против сите други.... кој соберат повеќе поени за тие ќе биде рестокот овој месец, на пример ако американците соберат повеќе поени од останатите тогаш рестокот ќе биде во време кое нема да ни одговара (3-4 ноќеска) како што разбрав или воопшто нема да има ресток за останатите

само што ми стигнаа парите на пејпел.... :)

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
ќе се натпреваруваат американците против сите други.... кој соберат повеќе поени за тие ќе биде рестокот овој месец, на пример ако американците соберат повеќе поени од останатите тогаш рестокот ќе биде во време кое нема да ни одговара (3-4 ноќеска) како што разбрав или воопшто нема да има ресток за останатите

само што ми стигнаа парите на пејпел.... :)
ахм ок.Иначе со здравје да си ги торшиш :D

Kajgana Shop

На врв Bottom