Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Ај уште еден нов маил..случајно го добив
Hey,

We're in the process of sending out second confirmations. If you haven't gotten
one yet, don't worry, it will come.

We'll start shipping out prizes in the next 7 to 10 days. Get excited.

We cannot change any information on your orders, or cancel orders either. We
apologize for any inconvenience.

-C

Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ам рекоја во текот на оваа недела, па сега викаат за 10 дена.
Ајде очекуваме нова упдејт на статус на фацебоок па ќе видиме :pijandura:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ајде бе уште не дале упдајт на фацебоок. Се шушка нешто гледам рестоков за овај викенд.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Абе на другар мој ЦЕЛА МАТИЧНА во пакет му стигна исто како гифт па плати само поштарина 200 денари од Скопје до Охрид.

Дури не дадат овдека да видиме со свои очи, не верувајте секому. :topkasneg:
Абе човек, ова е од АМЕРИКА до Македонија, а не од Скопје до Охрид или незнам што. Мисли малце шо пишуваш.

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
LOCKERZ Tuesday Update - As we said yesterday, we completed our fraud check. Everyone who redeemed a prize legit, will receive a second order confirmation by Tuesday, December 15, at the latest.

ќе си чекаме уште 1 недела:pos2::pos2:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Абе човек, ова е од АМЕРИКА до Македонија, а не од Скопје до Охрид или незнам што. Мисли малце шо пишуваш.
Сака да каже дека при пристигнувањето од Странство патот ..од царината(Скопје) до градот Охрид платил толкав износ.

LOCKERZ Tuesday Update - As we said yesterday, we completed our fraud check. Everyone who redeemed a prize legit, will receive a second order confirmation by Tuesday, December 15, at the latest.

ќе си чекаме уште 1 недела:pos2::pos2:
Па и така објавија..:)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Море еј, значи матична плоча му пратија од HP, беше цело пакетче такво и на него пишеше ГИФТ. НЕ ПЛАТИ НИКАКВА ЦАРИНА што дојде од АМЕРИКА ДО ОВДЕКА, плати само ПОШТАРИНА што ја донесоа од Скопје до Охрид.

Јас се чита што пишав, а пак Јовче извини не прочитав вика :smesko::smesko::smesko:.

П.С

Мене не ми зе брза да дојде наградааата, ама барем нека кажат Joey добитник си чекаја сега :smee:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
кај мене во влез почнаа у сандучиња да ставаат ливчиња да се регистрираме на локерс.... многу сте се загреале :)

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Па мора...многу интерест од Македонија има затоа:)..рекоа ако има 560000 луѓе од Македонија ќе праќале бесплатно награди по рандом и башка немало поени да ти земаат:):):pos2::pos2::pos2:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
кај мене во влез почнаа у сандучиња да ставаат ливчиња да се регистрираме на локерс.... многу сте се загреале :)
нема лабаво :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Па мора...многу интерест од Македонија има затоа:)..рекоа ако има 560000 луѓе од Македонија ќе праќале бесплатно награди по рандом и башка немало поени да ти земаат:):):pos2::pos2::pos2:
ЛОЛ :pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom