pHiLLiPcHo
Шушљак
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 892
- Поени од реакции
- 68
Дај ако не да го видам видеото , бидејќи и јас имам инте пентиум и нешто појака графичка.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај ако не да го видам видеото , бидејќи и јас имам инте пентиум и нешто појака графичка.
Лошо си ме разбрал, ако ја зимам оригинал ќе биде за ПС3 и поради тоа е 50евра. Нема да се зезнам пак како со Bad Company 2, да ја купам оригинал а за возврат да добијам читери што прават по 100+ убиства во игра.35 евра мислам дека е, а и со pre-order можеш некаде и за 25 да ја најдеш
Лошо си ме разбрал, ако ја зимам оригинал ќе биде за ПС3 и поради тоа е 50евра. Нема да се зезнам пак како со Bad Company 2, да ја купам оригинал а за возврат да добијам читери што прават по 100+ убиства во игра.
Јас сум нарачувал од сендит ама исти се со завви. Играта стига сигурно за околу 10работни дена од денот на официјалното излегување во Европа (25). Поштарина е мислам до 2фунти.Дечки некој да ми објасни како идат тие Pre-Order ствари. На линков сто го стаи еден член од форумов (http://www.zavvi.com/elysium.search?searchFilters=&search=crysis+2),глеам за 26 фунти можеш да ја купиш ( 2000 денари).Не ми се проблем парите,него ако ја препорачам,дали ќе ми стигне сигурно,кога одприлика ќе ми стигне(колку време после официјалното излегување),и дали ќе чини дополнителни трошоци(нешто патен превоз,граница такви шитови).Прашувам пошто незнам,а сакам да знам.Некој да ми помогне? :kesa:
Дечки некој да ми објасни како идат тие Pre-Order ствари. На линков сто го стаи еден член од форумов (http://www.zavvi.com/elysium.search?searchFilters=&search=crysis+2),глеам за 26 фунти можеш да ја купиш ( 2000 денари).Не ми се проблем парите,него ако ја препорачам,дали ќе ми стигне сигурно,кога одприлика ќе ми стигне(колку време после официјалното излегување),и дали ќе чини дополнителни трошоци(нешто патен превоз,граница такви шитови).Прашувам пошто незнам,а сакам да знам.Некој да ми помогне? :kesa:
Фала на советиве стварно,и на тебе и на членот со постот над тебе.Вака со стим со CD-KEY некако комплицирано ми изгледа..боље ми е филингот да ти стои во опаковка кој и да ти помине на гости да се курчиш дека ја имашИмаш и друга подобра опција што ми текна сега. Можеш да ја земеш играва од G2play. Таму е 28евра, а нема поштарина и доплнителни трошоци бидејќи они ти даваат само CD key. Од оваа страница јас земав Cd key за Bad Company 2 и ми пристигна е-маил со cd-key за едно 5-10минути. Адиктус од форумов земал повеќе пати од тука, а и јас еднаш па така да веројатно нема да зезнат. Одкако ти стигнува е-маил со Cd-key треба да симнеш EA Download Manager кој мислам го има на официјалната страна на EA. Потоа го инсталираш, се регистрираш и како што се сеќавам треба да го внесеш CD-key-то негде во activate game или нешто така слично на Steam. Одкако ќе го внесеш ти дава да ја симнеш и инсталираш играта од Manager-от. После може уште еднаш да ти го побара кодот при инсталацијата или регистрацијата (внатре во играта) па затоа чувај го мејлот што ги содржи тие информации. Eве ти ја страницата:
http://www.g2play.net/store/Crysis-2-EA-Download-Manager-Pre-Order2.html
Имаш повеќе информации за се како оди, а како што гледам добиваш и некои бонуси
Најдоброто од се е што ќе можеш да ја играш на самиот release date !!!!![]()
sendit.com веројатно е иста цената и на двете.Фала на советиве стварно,и на тебе и на членот со постот над тебе.Вака со стим со CD-KEY некако комплицирано ми изгледа..боље ми е филингот да ти стои во опаковка кој и да ти помине на гости да се курчиш дека ја имашЗначи ЗАВВИ е најдобра страна за нарачување?Ќе направам при-ордер на играва негде за една недела,со преку картица и тама ќе ми стигне после 10 дена како што кажувате од искуство.Фала однапред
(и ако има некоја страна освен завви исто проверена,нека пише некој.)