A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Еј јас имам тел,нет и бум со два ресивера и плакам 1500.Ке може да земам уште еден ресивер ?
Колку минути разговор имаш и колку гига интернет вклучен во лимитот?

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
Еј јас имам тел,нет и бум со два ресивера и плакам 1500.Ке може да земам уште еден ресивер ?
на колку време ти е договорот?
12 или 24 месеци?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Планираат да прошират покриеност овие?
ја ги прашав дали имаат намера повеќе канали да дадат ми рекоа до следна година не планирале а ти па прашуваш за покриеност да прошират.. пфффф чекај има време :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Колку минути разговор имаш и колку гига интернет вклучен во лимитот?
И јас го имам истиот пакет со два ресивера. Имаш 20 ГБ и 100 денари телефонски разговор.

Договорот е на 2 години.:smir:

Имате вие телетекст??? Мене не ми појавува на ниедна програма што има телетекст.

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
И јас го имам истиот пакет со два ресивера. Имаш 20 ГБ и 100 денари телефонски разговор.

Имате вие телетекст??? Мене не ми појавува на ниедна програма што има телетекст.
Кај никого нема телетекст,чудна работа.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181

Koлку шо сум информиран јас, нема ни на една програма телетекст на Бум ТВ,истото е и на Макс ТВ :toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Малку оф топик ама... што по ѓавола ви е телетекст кога имате интернет?

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Во Светот на EPG, телетекст е totally useless.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.915
Поени од реакции
16.181
Малку оф топик ама... што по ѓавола ви е телетекст кога имате интернет?
Епа некој ко гледаат тв, не седат и на нет, па да пратат резултати и такви ми ти ствари, барем јас сеуште имам навика да гледам резултати, а и некои инфоа на телетекст, али се е тоа до навика :wink:

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.616
Поени од реакции
767
Некој од вас да нема слушнато кога ке отпочне услугата ВИДЕОТЕКА?Се најавуваше за Велигден барем така на интервјуто кај Јанко Јади Бурек го кажаа Чемерагиќ и Трендо.
И некој од вас да не знае нешто повеке за овој тип на услуга како ке биде?Баш би сакал да чујам

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Некој од вас да нема слушнато кога ке отпочне услугата ВИДЕОТЕКА?Се најавуваше за Велигден барем така на интервјуто кај Јанко Јади Бурек го кажаа Чемерагиќ и Трендо.
И некој од вас да не знае нешто повеке за овој тип на услуга како ке биде?Баш би сакал да чујам
Јас вчера кога поминував покрај One to One во Бисер на LCD-то имаше нешто најава „наскоро бесплатна видеотека“ или така нешто...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Да не има некој информација дали е точно дека имало пробен период на Бум ТВ. За 30 дена=1 денар плаќаш и после ако ти е арно си го задржуваш ако не го враќаш. Незнам каде разбрав за тоа негде прочитав или некој ми кажа па ме интересира дали е точно:)

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.616
Поени од реакции
767
Да не има некој информација дали е точно дека имало пробен период на Бум ТВ. За 30 дена=1 денар плаќаш и после ако ти е арно си го задржуваш ако не го враќаш. Незнам каде разбрав за тоа негде прочитав или некој ми кажа па ме интересира дали е точно:)
Да точно е појди во најблискиот Хедис маркет со лична карта

Kajgana Shop

На врв Bottom