- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Колку минути разговор имаш и колку гига интернет вклучен во лимитот?Еј јас имам тел,нет и бум со два ресивера и плакам 1500.Ке може да земам уште еден ресивер ?
Колку минути разговор имаш и колку гига интернет вклучен во лимитот?Еј јас имам тел,нет и бум со два ресивера и плакам 1500.Ке може да земам уште еден ресивер ?
на колку време ти е договорот?Еј јас имам тел,нет и бум со два ресивера и плакам 1500.Ке може да земам уште еден ресивер ?
ја ги прашав дали имаат намера повеќе канали да дадат ми рекоа до следна година не планирале а ти па прашуваш за покриеност да прошират.. пфффф чекај има времеПланираат да прошират покриеност овие?
Договорот мислам дека е на 2години т.е 24 месеци:wink:на колку време ти е договорот?
12 или 24 месеци?
И јас го имам истиот пакет со два ресивера. Имаш 20 ГБ и 100 денари телефонски разговор.Колку минути разговор имаш и колку гига интернет вклучен во лимитот?
Кај никого нема телетекст,чудна работа.И јас го имам истиот пакет со два ресивера. Имаш 20 ГБ и 100 денари телефонски разговор.
Договорот е на 2 години.:smir:
Имате вие телетекст??? Мене не ми појавува на ниедна програма што има телетекст.
Koлку шо сум информиран јас, нема ни на една програма телетекст на Бум ТВ,истото е и на Макс ТВИ јас го имам истиот пакет со два ресивера. Имаш 20 ГБ и 100 денари телефонски разговор.
Договорот е на 2 години.:smir:
Имате вие телетекст??? Мене не ми појавува на ниедна програма што има телетекст.
Епа некој ко гледаат тв, не седат и на нет, па да пратат резултати и такви ми ти ствари, барем јас сеуште имам навика да гледам резултати, а и некои инфоа на телетекст, али се е тоа до навика :wink:Малку оф топик ама... што по ѓавола ви е телетекст кога имате интернет?
Јас вчера кога поминував покрај One to One во Бисер на LCD-то имаше нешто најава „наскоро бесплатна видеотека“ или така нешто...Некој од вас да нема слушнато кога ке отпочне услугата ВИДЕОТЕКА?Се најавуваше за Велигден барем така на интервјуто кај Јанко Јади Бурек го кажаа Чемерагиќ и Трендо.
И некој од вас да не знае нешто повеке за овој тип на услуга како ке биде?Баш би сакал да чујам
Да точно е појди во најблискиот Хедис маркет со лична картаДа не има некој информација дали е точно дека имало пробен период на Бум ТВ. За 30 дена=1 денар плаќаш и после ако ти е арно си го задржуваш ако не го враќаш. Незнам каде разбрав за тоа негде прочитав или некој ми кажа па ме интересира дали е точно