- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 6.104
- Поени од реакции
- 2.514
Еј јас имам тел,нет и бум со два ресивера и плакам 1500.Ке може да земам уште еден ресивер ?
Колку минути разговор имаш и колку гига интернет вклучен во лимитот?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј јас имам тел,нет и бум со два ресивера и плакам 1500.Ке може да земам уште еден ресивер ?
ја ги прашав дали имаат намера повеќе канали да дадат ми рекоа до следна година не планирале а ти па прашуваш за покриеност да прошират.. пфффф чекај има времеПланираат да прошират покриеност овие?
на колку време ти е договорот?
12 или 24 месеци?
Колку минути разговор имаш и колку гига интернет вклучен во лимитот?
Кај никого нема телетекст,чудна работа.И јас го имам истиот пакет со два ресивера. Имаш 20 ГБ и 100 денари телефонски разговор.
Договорот е на 2 години.:smir:
Имате вие телетекст??? Мене не ми појавува на ниедна програма што има телетекст.
И јас го имам истиот пакет со два ресивера. Имаш 20 ГБ и 100 денари телефонски разговор.
Договорот е на 2 години.:smir:
Имате вие телетекст??? Мене не ми појавува на ниедна програма што има телетекст.
Малку оф топик ама... што по ѓавола ви е телетекст кога имате интернет?
Некој од вас да нема слушнато кога ке отпочне услугата ВИДЕОТЕКА?Се најавуваше за Велигден барем така на интервјуто кај Јанко Јади Бурек го кажаа Чемерагиќ и Трендо.
И некој од вас да не знае нешто повеке за овој тип на услуга како ке биде?Баш би сакал да чујам
Да точно е појди во најблискиот Хедис маркет со лична картаДа не има некој информација дали е точно дека имало пробен период на Бум ТВ. За 30 дена=1 денар плаќаш и после ако ти е арно си го задржуваш ако не го враќаш. Незнам каде разбрав за тоа негде прочитав или некој ми кажа па ме интересира дали е точно![]()