Која е оваа Орнела?

• Креатор на темата Креатор на темата ДаркхарТ
  • Време на започнување Време на започнување
sick-kid.jpg

Зошто мислам дек сите ја голтаат првата буква од името, имено буквата П

Инаку типкава денса во Ритам плус ли така нешто. Игра зад полно од нашиве "ѕвезди" па од таму идеја и таа е дел од нив веројатно. лилаааа:pipa:

Ребис :wink:

Ќерка му на Дарио?
Таа мислам дека е.

Ноуп, Јордановска се презива а Дарио е Панковски .

Иначе, со сплет на околности сум имал можност да ја упознаам . И тоа доста солидно . Само ќе ви кажам дека не е се како што изгледа . Сосема си е океј девојката, и за муабет и за друштво .
Тоа што сака да се пробие е друга тема на разговор и ја не би превише да го тупам затоа што , јебига , секој си има некој сон .

Најчесто тие што незнаат да пеат идат на картата сексипилност. Тука незнам на шо карта се иде...

Иначе, со сплет на околности сум имал можност да ја упознаам . И тоа доста солидно . Само ќе ви кажам дека не е се како што изгледа . Сосема си е океј девојката, и за муабет и за друштво .
Тоа што сака да се пробие е друга тема на разговор и ја не би превише да го тупам затоа што , јебига , секој си има некој сон .

И јас така мислам а и не е толку грозна како шо е опишана во коментариве...ама што не ја бива...стварно не ја бива за пеачка.

Well, која и да беше... мислам сега сите ја знаат, убаво ја изрекламиравме. :S

Со музиката на Орнела сум растена! Таа е откровение! Прекрасна музика, прекрасен текст. Дијапазон-5 октави. Орнела, ожени се со мене!:pipi:

П.С. Зожто?! Зожто постојат вакви фаци на телевизија?:uvo:

Нц нц, праиш Хрррк, и Пу на телевизиор, тоа Пу е шлајмот што денес се тегне по нашава музичка естрада на телевизија, оваа е само едно мало фрагментче од истата .
Вадиш фаца налик на оние од поркине на тв 1000 каде стенкањето е аналогно на преместување мебел по дома и истата ја ставаш пред Тв и ти шири реа на очај која те тера да ги мразиш сопствените очи што гледаш, и сопствените уши што слушаш .

Такви како ти навикнале,да добијат се.Но со мене малку потешкооОоООо ... Ебати текстот :vozbud: цел ден сега ке си ја пеам :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom