Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
19 јуни 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
барам една песна

Здраво на сите, барам една песна саки од саканија, имаше порано и цртан таков со таа песна на МТВ. Ако ја има некој благодарам однапред.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Вака иде: Много ми се свиџаш баш и ти није неки старт али покушај још једном док не погледам на сат, играј ко машина, окрени овај брод ако желиш да ме имаш удари штиклом у под
Ја слушнав на српската фарма и ептен ми се засвиѓа.

П

Паган-др

Гостин
Женско ја пее, во позадина иде само гитара, иде некако "Soo far awaaay....". Спотот е црно бел, женската седи на стол и пее на студиски микрофон, а до неа дечко на гитара. Некој да му текне за која песна станува збор?

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
houfce Песничка нешто со сакасофон иде , ја отекоуваат по дискотеки.. енибади ?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
трагам по нова трака... песната е од реклама, ми се чини на А1 ја фатив, не ми текнува за што беше... "raise and shine" се спомнува во неа.
ако ја знаете рекламата, а претходно сте ја знаеле и песната послужете ме со одговор :pipi:

во меѓувреме...

ххммм, немаат уопште допирни точки овие две... зборав за нашево Високи Октани...

неам добро наслушнато, можеби и да е оваа варијанта.. .

"We need the money" или "Give me the money"

некој кој барем 2 пути ја глеал емисијата ќе знае за што зборам...
ипак фала што се обиде да помогнеш :)
!?!??!?

--- надополнето ---

ве мољим поможите!

ми треба една песна, подолго време ја барав па баш сеа се потсетив, на емисијата "Високи Октани" ја пуштаат у позадина дур најавува нешто водителката или во слични прилики...

неможам да најдам видео материјал нигде од емисијава, ја иам и порано сретнато тракава али тука најчесто...

"Where are the money... where are the money now.."

толкав дел иам запамтено.
во стилот ми звучи на Good Charlotte, али све пребарав од нив ништо не најдов.
мислам дека е доволно за да ми поможите, благодариме.
!?!?!

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ништо ништо , инфинити стара е.. оваа ваљда е пониова а оваа вторава не ... :) оваа по лагана у стилот на инфинити :))

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Женско ја пее, во позадина иде само гитара, иде некако "Soo far awaaay....". Спотот е црно бел, женската седи на стол и пее на студиски микрофон, а до неа дечко на гитара. Некој да му текне за која песна станува збор?
Дан е оваја ?

П

Паган-др

Гостин
Не е таа....:S

Нема пијано во песната, само со гитара е...

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Вака иде: Много ми се свиџаш баш и ти није неки старт али покушај још једном док не погледам на сат, играј ко машина, окрени овај брод ако желиш да ме имаш удари штиклом у под
Ја слушнав на српската фарма и ептен ми се засвиѓа.
И заборавив да кажам дека машко ја пее.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Музиката (мислам дека е некое оро или преработка на истото) во секс сцената на филмот Сенки од Милчо Манчевски, пред да почне сцената со голотија главната актерка пече пиперки на шпорет од дрва.....

J

JOEY JORDISON

Гостин
http://gonegothic.com/T
На Профилов на типкава ја има песната шо ја Барам Долго Време Ама нема ни наслов ниту ништо знам иде Cause I Love You ама не е од Lenny Williams ниту од Stevie B
Помош:)

Kajgana Shop

На врв Bottom