Хакет Мен
Juventus Till I Die
- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.227
- Поени од реакции
- 3.414
Никој?Ја слушав вчера на антена .. некако техно стил и на рефренот пее на шпански .. цел ден ја пуштаа ако му текне на некој би му бил мн благодарен
Никој?Ја слушав вчера на антена .. некако техно стил и на рефренот пее на шпански .. цел ден ја пуштаа ако му текне на некој би му бил мн благодарен
Pedro Cazanova invites Andrea - Selfish Loveednac na kratko ja slusnav pesnata i vika : you touch the way you feel the way ......i love youuuuuuuuuuuuuuu ) ????/
Преслушај ги тракиве, можда ќе си ја најдеш.На антенна пуштаат една трака од дј Корнер прво место е од 10 од 10 ако знае некој која е зш се утепав од барање
falaa ):back:Pedro Cazanova invites Andrea - Selfish Love
Никој?
Таа е Фала многууу, имаш зеленко :smir:
Оваа да не е можеби ?
Гоце Арнаудов - Огин и пламен :smir:дан знајт некој песнава народна е како се викат вака ојт рефренов :
А пак јас само по свое животов свој го живеам другари меани убави жени и безброј ноќи неспани ...
Да не е оваа случајно?Група - незнам.
Наслов - незнам.
Дел од текст - незнам.
Жанр - нешо new рок ау.
Спот - знам. Вокалот на групата глуми 2 улоги. Во едната е нешто рокер а другата е како nerd. И сеа тие двајца се комшии и не се поднесуваат. Си прават pranks ова она. Имаат и соодветни девојки на нивниот изглед. И сеа на крај ке си ги сменат улогите и девојките и така завршува спотот. Песнава е одприлика од 2008 или 2009 година а се вртеше по MTV Adria често. Кој ми ја најде награда без парична противредност.
Да не е оваа случајно?
истово прашање? песната е за скутери веспа, машко пее, некој? :smir:Италјанска песница на реклама за скутери, обично лига на шампиони ко ќе имат ја давет, бели белисима .... така нешо беше. Ај кој ја знајт нек пишит. :smir: