Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.923
- Поени од реакции
- 8.801
абе може ли некој да ми ја најде песната на ова видео... фала од напред:smir:
Lil Jon - What You Gonna DoАј ако знае некој како се вика песнава што иде во позадина и од кого е нека ме извести.
Благодариме:smir:
Мрдам газ јас, мрдаш газ ти, мрдат газови жени убави во џангл ритмови...
Која беше песнава? никако да ми текне ауф! :=/:
Абе ќе кажит некој или јок?Италјанска песница на реклама за скутери, обично лига на шампиони ко ќе имат ја давет, бели белисима .... така нешо беше. Ај кој ја знајт нек пишит. :smir:
Абе ќе кажит некој или јок?
Као што најдов информација, песнава од филмот Ми нисмо анџели 3 е специјално компонирана од Игор ПеровиќDali postoi originalna verzija od ovaa
i uste edna po diskava ja pustaa navecer samo dva zbora zapomniv neso kako Eli eli ...i posle prodolzuvat da pejt na nekoj nepoznat jazik ... kako za densanje e taka neso garant ja imate slusnato
а ако ти треба да ја симнеш во мп3, ја имаш на линкот од јутуб (кој го имаш постирано), во објаснувањето за клипот."A3 - rokenrol uzvraća udarac" je velikim delom muzički film. Materijal je sniman u studiju SSL Studio Pink u leto 2006. godine. Produkciju potpisuju Igor Perović i Aleksandar Janković. Sve pesme za saundtrek komponovao je Igor Perović, a tekstove je pisao Srđan Dragojević, osim za numeru "Jasmina", za koju je Igor pisao muziku i tekst, i "Posteljina", u kojoj tekst potpisuje Srđan Dragojević, a muziku Damir Martinović Mrle (Let 3).
Фала брате :salut:
Пара бери киселецОдеше вака некако : Јашар бег Осман бег .. Паро ле Севдо ле ...помогнете хехе ... благодарам однапред :smir:
?Првава трака која е?
On a good day - Above & beyond