Техно или Шабанарија? Што е подобро за подигање на расположението?

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
Abe ve gledam i nemozam da se iznacudam:):)
So se folirate be samo, site se tehnadzii stanaa:):), zatoa po skopje eci samo sabanerija poso site tehno slusaat:pos2:
Aj dosta mi glumite posteni faci tuka, pa sabanerijata ne e nisto strasno. Probajte, NEMA DA BOLI:vozbud::vozbud:

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
Шабанарија Рулз,скоро сите се праат тука дека се јаки технаџии а уствари дома си рокаат шабанарија до даске...:pos2:

напротив... рокав порано шабанарија... сеа 2 песни неам такви во пц... е сеа не можам овде да ве донесам за да повервите то е... :toe:

Шабанарија Рулз,скоро сите се праат тука дека се јаки технаџии а уствари дома си рокаат шабанарија до даске...:pos2:
не не не.... на шо слушаш, сите ќе ти речат “РАП БЕ БРАТ!“, многу помалце се оние шо се праат дека слушаат техно

ROK FOREVER. INAKU VO KAFANA SE ZNAE SABANERIJA AMA NE LUDUVAM MNOGU PO NEA

У кафана уште не одам а од друштвото скоро сите се народњаци.НЕ се расположувам ни на шабанарија ни на техно.Најногу си сакам рок...и метал...тоа нај ми го дига расположението

Абе ако има за пиење не ми треба музика. Ми се подига расположението после два витача.

Едино нешто што можам да добијам од техното е тешка и јака главоболка... народната, турбо фолк, или како сакате наречете ја, шабанерија... едноставно можам да ја слушам и свирам.... највеќе сакам рок.. тоа ме расположува опушта релаксира секогаш, а за пиење.. се знае ЈУЖНИ ВЕТАР РУЛЗ.. и оние нивнине песни што те тераат да се самоубиеш, ликвидираш исечеш вени итн..... еве нешто од мене.. голем позз до сите кафанџии :P .....

ова е техно
...а за електронска музика..као што мисли авторот на темава..мене повеќе ме крева...eве на пример uplifting trance :)
(2:27)

сеа за кого како...малце[читај многу] шабанска ни е државава..ама тоа е! :)

Шабанарија...зошто? Зошто излегува "внатрешниот сељак" од тебе :icon_lol: додека пак
Во техното дрога ставаат, тоа не е музика...сеуште.

Внатрешниот сељак. Хахахахахахаха.

Техно или шабанерија. Воздржан. :uvo:

Следен пат, зборувајте си што е подобро, американскиот чип или јапонското суши или некоја интерконтинетална тема.
(алегоричниот осврт кон темава)

:pos:...се надевам дека не мислите озбилно дека е тоа муабетот.

Ако сакаш да дигнеш цела дискотека на нозе, тогаш да ќе треба да пушташ такви шалабајзерски лепа брена срања. Ама па...да турам 5 стриптизерки да се кршат, да лета шампањско на сите страни со добро озвучење и лајшоу и слично...тогаш бачко, и бабами да запее ќе им биде топ на сите.

Не е до музиката туку до цицките (тоест состојба на ум)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom