Техно или Шабанарија? Што е подобро за подигање на расположението?

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
Шабанаријата не може да ми го дигне расположението туку ми го расипува, во никој случај не можам да играм на шабански песни.

А електронската музика во секој случај ме прави расположен без разлика дали сум пијан или не.:party3:

Е ок, кога ќе ојш на свадба или на крштевка не пуштаат ниту техно,ниту рок [освен во некои екстремни случаи] или каква било друга веселба, туку шабанерија.
Или по некои си дискотеки глупо ми е само шабански песни да пуштаат, радо би појќе за опуштено рок-свирче,отколку да слушам само Она је лепша од ночи по 8 пат кај шо ја пуштаат.
Прашањето беше шо е подобро за подигање на расположение? Во повеќето дискотеки и ванаби дискотеки пуштаат прво техно па после шабанерија и има чаше ломим расположение на големо.
И зависи до луѓето што им подига расположение. Да сум поднапиена ми крева расположение шабанеријата и ту како :)

Боље техно, поише емоции ме совладуваат.:smir:

И зависи до луѓето што им подига расположение. Да сум поднапиена ми крева расположение шабанеријата и ту како :)
За разлика од тебе, ако сум поднапијан и слушнам шабанерија запаѓам во голем бед.
Да сум на темата, ништо од горепонуденово не ми подига расположение. Не се мој тип.:) Се расположувам со рок, панк, во некои случаи метал и слично.

Ни едно ни друго али ако бирам измеѓу две зла ќе го изберам помалото.Шабанарија

Техно? Под техно подразбираш ова нели, не тоа што го пуштат во клубовите низ Македонија:

Techno in Macedonia, fail! Никаде не сум слушнал. Освен на карневалите кога беа во Струмица/

А ако може да бирам, би избрал транс... Uplifting Trance for the win! :vozbud:

Шабанарија... Нема што да коментирам.

Како можи шабанарија да ве крева... ?:toe:... Едноставно ми смета шабанаријата, дури и ко ке сум пијан... само електроника (фул он, аплифтинг...)
оф корс ама овде не ме слуша никој па ова гореспоменатово не се пушта... така да јбг и аца лукас чини некогаш (после 10тина пива) иии секако Тома Здравкович (е овој да :))

Техно? Под техно подразбираш ова нели, не тоа што го пуштат во клубовите низ Македонија:

Techno in Macedonia, fail! Никаде не сум слушнал. Освен на карневалите кога беа во Струмица/

А ако може да бирам, би избрал транс... Uplifting Trance for the win! :vozbud:

Шабанарија... Нема што да коментирам.

да добро и то... малку е смеша ама... има малку техно негде. 2-3 пати ко пуштав музика во кафиќо овдека матеше Скутер, Варп Брадерс итн... (тогаш луѓево ги научие а траките бее од пред 2002) :vozbud:

Каква музика ќе избереш зависи од тоа каква јонџа си напасен, ако си од нивата тогаш бираш шабанарија а ако си од другата јонџа напасен тогаш разбира се техно!
Не мора да значи дека ако слушаш техно си џанки, се е до вкусот а не до тоа што го примаш или го дишаш! :)

Лично мене шабанаријата повеќе ми го крева распложението.
Техното исто знае да помогне во одредени случаеви,ама шабанаријата останува намбр1.

у секој случај шабанерија ...да не образложувам зошто и како мислам дека е јасно

номер едно :wink:

Не слушам ни едното ни другото, кога морал да бирам тогаш техно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom