US Open 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто бе? Зошто секогаш мора да биде вака??? Последниот гејм во сетот на кој сервира да го загуби???:nesum::nesum:

цццц:tapp:

Гледаме убав тенис,ама џабе.. :Ѕ

Ќе тепа Федерер.:toe:
Да не очекуваше друго?? :)

Нормално кога од 15 брејк поени ќе освоиш само 2...

Ајт бар задоволен сум шо му зема сет..Можеше и полошо да помине..:pipi:

Толку му е силата на Хјуит шо да се прави. А сега НОЛЕ мајсторе дај покажи му на малиов како се игра тенис

Едит: Џокович води со 2-1 во сетови

Зошто бе? Зошто секогаш мора да биде вака??? Последниот гејм во сетот на кој сервира да го загуби???:nesum::nesum:

цццц:tapp:

Гледаме убав тенис,ама џабе.. :Ѕ

Да не очекуваше друго?? :)

Нормално кога од 15 брејк поени ќе освоиш само 2...

Ајт бар задоволен сум шо му зема сет..Можеше и полошо да помине..:pipi:

Не се наервирај па ти...:) Федерер беше фаворит и победи. :)

Тешка победа на Федерер, но победа си е победа... Следно коло со Робредо/Блејк. Не верувам да има некоја потешкотија со било кој од нив.

Единствено тешко на Федерер ке му биде полуфинале...ако падне со Џокович.

Добар тенис одиграа Федерер и Хујт, но сепак фаворитот излезе пред него. Честитки.

Џокович некако многу слабо ми игра тешко,во првиот сет имаше водство од 4:1 и он сервираше на крај го изгуби :)

Ме интересираат ваши мислења за дуелот помеѓу Венус и Ким. Кој ќе победи? Ја гледав Клајстерс и можам да кажам дека одлично игра за една повратничка. Поените настојува да ги реши што побрзо со силни и прецизни удари кон линиите. Во главно тоа и успева. Но Венус е слична тенисерка на неа. Поиздржлива е во подолги поени и ретко оди на мрежа. Коефициентите се скоро изедначени (1.85-1.75). Очекувам јака борба со победа на белгијанката.

Родик си замина, а очекував од него барем до 1/4 финале. Јбг, се случува.
Инаку после во 18:15 игра Надал со Алмагро, очекувам пак лесна победа и пласман во другата рунда.
Еве ги и коефициентите :
Nadal R. - 1.03 - 6.50 Almagro N.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom