Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од 21 00 :smir:Луѓе од колку почиња концертот??
Како поминавте има нешто снимка од концертов?? Ја не ги слушам ZZ top ама ме интересира како било

))) Сакам пак :back: Најјако ми беше Били ко ја почна Foxy Lady ја се издрав Foxy Lady и тој гледа и покажува кон мене и вика That's Right леее полудев 
ПРЕЈАКО БЕШЕ! Утре повеќе ќе ви раскажам преуморен сум, правец кревет сеа 
Озвучувањето беше супер (барем според мене), е сега ако си одма под зучниците тоа е друго. Инаку ако е на плејбек тогаш срамота е. ЁИнаку за трета гитара дека имаше - имаше, дали на матрица или не знамкадеМене ми кажаа дека не чинело озвучувањето и дека се било на плејбекако било плејбек џабе се парите...
Можда тој што ти кажал не чул толку добра изведба, па мислел дека е плејбек...Мене ми кажаа дека не чинело озвучувањето и дека се било на плејбекако било плејбек џабе се парите...

Абе дека се продаваа мајци??Е тоа беше добар провод... Озвучувањето беше супер, не мрчете.Грците беа добри, незнам кој колку примети али типот шо свиреше гитара, незнам како и шо али гитарата му беше наопаку ставена баш тоа го коментирав после концертот со друштвото и професорот по гитара...Во секој случај, респект за типот.
Изведбата на Foxy lady дефинитивно ја запали публиката.Прво мислев дека ќе има место и оро да играме долу, пошто до 9 саатот ептен малку народ имаше, па после се испуни местото.Сакав да земам мајца али скапо ми се виде во моментот и заебав и да, сега ми е мака.
Се на се, јас сум презадоволна од концертот само не беше фер шо цел концерт чекав да ја свират Bad to the bone, и на крај не ја ни свиреа :ќотек:
Абе дека се продаваа мајци??