Skazi @ Skopje Fair - 12.09.2009

П

Паган-др

Гостин
Ау, закон, закон, закон!!! :vozbud:
Нешто најдобро. Не отворија Скази!!! Нозеве уште ми играат. Мислам симнав 3-4 кила од тоа топлото и + скокањето. Отидов во 1 саат раководејќи се по лајнапов што го ставивте. Ме заебавте. Ми сменивте рутина. Да знаев дека Бушава Азбука на почеток ќе биде на почеток ќе отидев.
Се на се одлична журка!!!

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Еј мајко мила сеа станувам него да синока беше баш нааајјјјјсссссссссс ногу убаво си помина .:je::music3:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
1. Скази во Македонија направи повеќе концерти од Елена Ристеска, добро де... нели ви здосади од тоа?А??А!
2. СИНОЌААА на капан ан беше лудница, еј! точкест може само да ме разбере... Exit People... :p

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.154
Поени од реакции
5.922
Редоследот беше Бушава азбука, Навигатор и конечно околу 2:00-2:30 Скази.
Јас лично се скинав од играње, бев ко бањата (у буквална смисла), и све живо ме болеше, околу 4:00 излеговме, нз ваљда до тогаш траеше:toe:
А наредната година одиме пак:wink:
Значи пишав на претходниот пост, Скази почнаа од 2 ипол (иако мислам дека не требаше да почнат тогаш, ми се чини дека имаа технички проблеми со опремата), а журката траеше до 5 саат.
1. Скази во Македонија направи повеќе концерти од Елена Ристеска, добро де... нели ви здосади од тоа?А??А!
2. СИНОЌААА на капан ан беше лудница, еј! точкест може само да ме разбере... Exit People... :p
1. Ова е 5ти настап на Скази во Македонија, а Елена Ристевска нема доволно материјал и публика за да прави секоја година концерти.
2. Синоќа на капан ан мислам дека имаше Drum & Bass, така да не мешај Psytrance со тоа. Ако веќе коментираш во контраст на ова, кажи (всушност кажете и другите) како било на журките на 2 реки и Бел Рај (ако воопшто се одржале пошто вчера врнеше).

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
откажаа на две реки ко шо знам.

Член од
27 март 2007
Мислења
584
Поени од реакции
37
на бели рај си имаше, а на две реки откажаа.. и не споредуј скази со овие журки:)
gay-guitar trance

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ЗАКОН појако и да сакаше не можеше да биде...едино шо беше мн жешко па моравме сите да пливаме у пот ама среќа па ен смрдеше воопшто:pos2:
во секој случај криво да им биде на оние кои не беа...се гледаме следниот пат...

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Како беше - see it for yourself :tv:

Да не знае некој која е песнава на почеток што ја пуштија?

ЗАКОН појако и да сакаше не можеше да биде...едино шо беше мн жешко па моравме сите да пливаме у пот ама среќа па ен смрдеше воопшто:pos2:
во секој случај криво да им биде на оние кои не беа...се гледаме следниот пат...
Да, пливавме во пот, и јас бев водосан целиот, ама си користев стикче и не ми смрдеше потта :pos: :pos: :pos:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
Да, пливавме во пот, и јас бев водосан целиот, ама си користев стикче и не ми смрдеше потта :pos: :pos: :pos:
ти цел се шљапаше со стик??? :kesa:

иначе журката си беше супер, се уште ме болат и раце и нозе и....ништо не слушам сега....

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
ти цел се шљапаше со стик??? :kesa:

иначе журката си беше супер, се уште ме болат и раце и нозе и....ништо не слушам сега....
I eat СТИК for breakfast :pos:

Иначе, кај бевте вие ? Јас бев спроти левиот видео бим, во бела маица и со долга коса, може некој ке се сети, цело време скокав:vozbud:

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
I eat СТИК for breakfast :pos:

Иначе, кај бевте вие ? Јас бев спроти левиот видео бим, во бела маица и со долга коса, може некој ке се сети, цело време скокав:vozbud:
Јас бев веднаш до звучниците лево од бината, супер беше место за играње колку сакаш.. :)

http://http://www.youtube.com/watch?v=rgd4OmqvypU

Еве едно од моја продукција, ништо не се гледа ама звукот е важен...:)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Парчиња парчња.

Некој ако дојде до новиот албум, или само траки од него, нека ми пушта пп со линкови одма.

Се убив од скокање, али сепак во метрополис ке беше боље :)

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS

Kajgana Shop

На врв Bottom