Значи пишав на претходниот пост, Скази почнаа од 2 ипол (иако мислам дека не требаше да почнат тогаш, ми се чини дека имаа технички проблеми со опремата), а журката траеше до 5 саат.Редоследот беше Бушава азбука, Навигатор и конечно околу 2:00-2:30 Скази.
Јас лично се скинав од играње, бев ко бањата (у буквална смисла), и све живо ме болеше, околу 4:00 излеговме, нз ваљда до тогаш траеше
А наредната година одиме пак:wink:
1. Ова е 5ти настап на Скази во Македонија, а Елена Ристевска нема доволно материјал и публика за да прави секоја година концерти.1. Скази во Македонија направи повеќе концерти од Елена Ристеска, добро де... нели ви здосади од тоа?А??А!
2. СИНОЌААА на капан ан беше лудница, еј! точкест може само да ме разбере... Exit People... :p
Да, пливавме во пот, и јас бев водосан целиот, ама си користев стикче и не ми смрдеше поттаЗАКОН појако и да сакаше не можеше да биде...едино шо беше мн жешко па моравме сите да пливаме у пот ама среќа па ен смрдеше воопшто:pos2:
во секој случај криво да им биде на оние кои не беа...се гледаме следниот пат...
ти цел се шљапаше со стик??? :kesa:Да, пливавме во пот, и јас бев водосан целиот, ама си користев стикче и не ми смрдеше потта
I eat СТИК for breakfastти цел се шљапаше со стик??? :kesa:
иначе журката си беше супер, се уште ме болат и раце и нозе и....ништо не слушам сега....
Јас бев веднаш до звучниците лево од бината, супер беше место за играње колку сакаш..I eat СТИК for breakfast
Иначе, кај бевте вие ? Јас бев спроти левиот видео бим, во бела маица и со долга коса, може некој ке се сети, цело време скокав