Што е за вас предизвик?

• Креатор на темата Креатор на темата Blackout
  • Време на започнување Време на започнување
јас лично сакам да го одложам задоволството. немислам на одложување на пола година, него најмногу до месец дена. и тоа РЕКОВ најмногу до месец. ама би го одложил само со девојка што ми се свиѓа. јас тоа мое одложување го сметам за предизвик, зошто за тој месец ми се прави чир од напнување во стомакот :).

Без врска збориш, ко впрочем и секое женско соочено со оваа дилема.
Едно е дека не сакаме многу многу муабети со женско, друго е дека пиче си е пиче и за него одиме до екстреми, кои можат да забегаат и до слушање на она кое имате да го кажете.

Го бараме муабетот и карактерот, се разбира, проблемот е што ретко која може да го додаде истото во репертоарот на сопствени квалитетити.
Особено што тоа кое вие го сметате за квалитет и ние се сосема различни поими.
Правите чкарт муабети, можеби вие истите ги сметате за предизвик, нас ни се рутина, да продолжиме со додворувања, глупи реплицирања, се то бидејќи знаеме дека за наградата вреди.
Ебењето на нова женска е подвиг и стимул за продолжување со нови предизвици.
Жените глупи, глупи, ама секоја си има некој систем кој треба да биде пробиен.
Не секогаш е едноставно, баш поради погрешното разбирање од нејзина страна дека таа е нешто посебно.
Интересно е како денес се имаат сите напумпано со некоја лажна самодоверба дека се уникатни и дека како нив нема друга. Факт е дека сте само уште една пичка и дека секогаш ќе има некоја со подобри цицки која подобро меша од вас.
Немојте аман во списокот на вредности да си го поставувате карактерот. Да, тој е важен но многу понатаму во интеракцијата со машкото.
На секое машко прво му се ебе, после му се јаде, на крај ако не му се приспие му се муабети, не обратно.

Ај душо за прекрасниов текст да ти подарам една прекрасна мисла
,,Парите се како сексот. Не се интересни кога ги имаш. ‘‘ -Ч. Буковски
заклучи сам...

Ај душо за прекрасниов текст да ти подарам една прекрасна мисла
,,Парите се како сексот. Не се интересни кога ги имаш. ‘‘ -Ч. Буковски
заклучи сам...
aj togas i jas da ti podaram edna misla za tvojata prekrasna misla;
"SE E RELATIVNO" -Albert Ajnstajn
zakluci sama :)

Што е за вас предизвик?

Да бидеш подобар од она што си.:pipi:

Интересно е како денес се имаат сите напумпано со некоја лажна самодоверба дека се уникатни и дека како нив нема друга. Факт е дека сте само уште една пичка и дека секогаш ќе има некоја со подобри цицки која подобро меша од вас.
Немојте аман во списокот на вредности да си го поставувате карактерот. Да, тој е важен но многу понатаму во интеракцијата со машкото.
На секое машко прво му се ебе, после му се јаде, на крај ако не му се приспие му се муабети, не обратно.
Не велам дека нема конкуренција, тука во Мкд има убави девојки за разлика од странство, ама секогаш ќе има и некој со поголем алат и подлабок џеб(тргнувајќи од тоа дека жените го сметаат ова за квалитет) и од вас мажите тоа се вика конкуренција на пазарот.

Не велам дека нема конкуренција, тука во Мкд има убави девојки за разлика од странство, ама секогаш ќе има и некој со поголем алат и подлабок џеб(тргнувајќи од тоа дека жените го сметаат ова за квалитет) и од вас мажите тоа се вика конкуренција на пазарот.
a i kaj zenite sekogas ke ima i nekoja so podobri i poubavi atributi i so podlabok dzeb(trgnuvajki isto od toa deka i mazite ova go smetaat za kvalitet),sekogas predizvik e ona sto e podobro...:)

samo ne ti go svativ bas najdobro boldiraniov del.zasto za razlika od stranstvo?pa jasno e deka ne se tamu site devojki ubavi.

Баш така. Мило ми е кога работите се сведуваат на најдобар примитивен исконски именител.
Нема ништо посилно од прималното, заеби ти цивилизациски придобивки и еволуција.
Голем кур и големи цицки и двајцата среќни.

Никола бе,цело време тврдиш дека не ги бива женските за муабет а се изнаправи муабет со нив на темиве...:pos2:

a i kaj zenite sekogas ke ima i nekoja so podobri i poubavi atributi i so podlabok dzeb(trgnuvajki isto od toa deka i mazite ova go smetaat za kvalitet),sekogas predizvik e ona sto e podobro...:)

samo ne ti go svativ bas najdobro boldiraniov del.zasto za razlika od stranstvo?pa jasno e deka ne se tamu site devojki ubavi.

Па,да...странство е широк поим и опфаќа цела планета,минус македонија.Значи и во странство има секакви и убави и просечни и симпатични и антипатични и грди.
Освен абориџините. Кај нив нема убави.:toe:

Ако не сте излегле од Македонија, ке викате дека има најубави женски тука и ке ја пеете Македонско Девојче:tapp:

Ако не сте излегле од Македонија, ке викате дека има најубави женски тука и ке ја пеете Македонско Девојче:tapp:
A ти демек си излегол многу си нашетан, јас реков тука има убави девојки во споредба со америка еве да речеме зошто мои колешки што беа таму преку летото 5 месеци да работат, фатија дечковци какви што тука нема а ако има би се сметале за манекени или лепотани, а истите тие женски тука не можеа да фатат дечко никој не ги погледнуваше и сметаше за живи, па ете ти споредба ова го зборувам зошто има многу такви примери не е само тој со моите колешки.

Море има убави во странство и тоа убави здивот да ти застане за миг(иако сум женско признавам).
Облечени со стил,ама онака лежерен,ненападен.Природни што би се рекло.
Овие нашиве 3кила шминка имаат,накитени како кукли(чест за ислучоците).
А секако има и `дракули`,да се чудиш шо раса е.

Предивик не ми претставува незнам да отидам и да се запознаам со некоја? Едноставно истото што го бараме ние машките го бараат и девојките само тие го бараат на подискретниот начин,а ние на оној примитивниот :pos2: предизвик е да излезеш и добро да си поминеш без разлика дали си ќарил нешто или не :toe: некогаш може кафана со другарите да биде подобра од мување девојка или лош секс :baeh:

Без врска збориш, ко впрочем и секое женско соочено со оваа дилема.
Едно е дека не сакаме многу многу муабети со женско, друго е дека пиче си е пиче и за него одиме до екстреми, кои можат да забегаат и до слушање на она кое имате да го кажете.

Ебењето на нова женска е подвиг и стимул за продолжување со нови предизвици.
Жените глупи, глупи, ама секоја си има некој систем кој треба да биде пробиен.
Не секогаш е едноставно, баш поради погрешното разбирање од нејзина страна дека таа е нешто посебно.

Да, а ти мора да си син на некој офицер од ЈНА и си пораснат во комунистичко семејство во кое татко ти одел на кафана секое утро место да оди по леб и млеко, на мајка ти и давал 100 денари да си купи Базар и да оди на фризер и ѝ викал „Ти чути„ за се што ќе пробала да каже.

И клише ти се провокациите. Смени нешто, звучиш ко напатена душа.

...Само да ти доловам од кај излезе твојата фрустрација да генерализираш за мажите и жените со 28 години.
Сега можеш да се вратиш на твоите порничи.

...Само да ти доловам од кај излезе твојата фрустрација да генерализираш за мажите и жените со 28 години.
Сега можеш да се вратиш на твоите порничи.

Не е мое генерализирањето, тоа се општо познати факти.
Ако те прави посреќна да ги занемаруваш, занемари ги.
Ignorance is a bliss, велат и очигледно за многумина кои си ја следат паролата функционира.
Јас секогаш ќе ги кажувам работите такви какви се, не такви како вие сакате да бидат.
Ако имаш проблеми со истото жали се на некој кој ги уредува односите во светот, јас сум најмалку виновен за таквата состојба.

predizvik mi e da najdam normalen decko po moj terk i da e zaljuben vo mene i kolku mene. e toa mi e. ostanatoto mi e bulshit :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom