Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ѕирнете до Серија А и видете каков муабет тера RealMashinennn.

Значи Реал стварно има легендарни фанчиња... секоја чест за исклучоците.

Од кризите секогаш сме излегувале уште посилни. Без грижи ок? Не е дека изигравме којзнае што денес, ама имаше лоши фактори. Малер со автоголот, ретардиран судија, 10 автобуси паркирани на 10 метри од голот на клошарите. Понекогаш не можеме против се. На крајот, со 10 играчи и сите наведени фактори имаме нерешен резултат во гости кај екипа во добра форма. Повеќе не погоди фактот што не сме веќе први...не понесе атмосферата од гомнојадачите на форумов кои чекаа да дојдат до ист број поени? ЛОЛ, па тоа е жално. Ама ок е, нека слават на плоштад ако сакаат. Не сум загрижен воопшто, верувам во тимот и Пеп. Виска Барса!

Следниот меч ќе биде многу тешко!!

Не знам но верувам дека Пеп ќе ги среди работите внатре во тимот и дека ќе се вратиме на победничките патеки :)

Анри централен напаѓач и Меси и Педро на крилните позиции...вака мислам дека Пеп ќе го започне мечот против Валенсија.

Не знам но верувам дека Пеп ќе ги среди работите внатре во тимот и дека ќе се вратиме со победа од Местаља.

Анри централен напаѓач и Меси и Педро на крилните позиции...вака мислам дека Пеп ќе го започне мечот против Валенсија.

Дома нели играте со Валенсија ?

Ауу да...моја грешка :)

Тепате, шо се секираш, време е .. :)

Реално, имавте шанси за победа, и да победевте немаше да биде незаслужено. Не ги коментирам судиските грешки, секогаш од нив има некои што се незадоволни. Ибра мора да се седни на клупа, долго време е дрво, долго време е тој што ја кочи играта... Како и да е, ова ќе биде најинтересната сезона во Примера во последни 5-6 години.. Едвај чекам Класико, која битка ќе се води тогаш... Со среќа понатаму, нека победи подобриот. :smir:

Тепате, шо се секираш, време е .. :)

Реално, имавте шанси за победа, и да победевте немаше да биде незаслужено. Не ги коментирам судиските грешки, секогаш од нив има некои што се незадоволни. Ибра мора да се седни на клупа, долго време е дрво, долго време е тој што ја кочи играта... Како и да е, ова ќе биде најинтересната сезона во Примера во последни 5-6 години.. Едвај чекам Класико, која битка ќе се води тогаш... Со среќа понатаму, нека победи подобриот. :smir:

Оти не се сите како тебе:toe: Човек да си напраи еден асален и фер муабет

Има некој да ме обавести зашто го доби црвениот ибрахимович баш тогаш сменив и не видов?

na nekolku natprevari pep igra so ova formacija

ibra
iniesta pedro
messi

i sekogas koga messi go igra pozadi ibra sekogas igrame loso
taka bese vecerva,taka bese so malaga(se izvlekovme edvaj) taka bese i na eden drug natprevar no ne mi teknuva na koj

znaci celiot svet ja znae igrata na barsa i site znaat kako da se odbranat od strasnite napadi na barsa.Ocekuvam da bide volku tesko i vo LS, a nisto polesno nema da bide ni protiv valensija
a za ibra neznam sto da kazam

Последниве две утакмици добро играте само ооној ибра не е замена за ето се гледа али ај си знае пеп... и да не се правите светци зошто пола од вас кога губеше реал почнавте сеир да гледате епа ете се врати како бумеранг(no hard feelings):wink:

Не знам но верувам дека Пеп ќе ги среди работите внатре во тимот и дека ќе се вратиме на победничките патеки :)

Bo poslednive 2 sezoni Henty imase edna dobra utakmica koga igrase centralen. Se drugo bese pod prosecno. Ednostavno ne moze da igra tamu. Ne sakam da pisuvam mnogu za da ne zazalam ponatamu ali veke ova e preterizam, istite greski vo vremeto na Rijkaard. Tolku od mene, za so slednata utakmica mislam deka Bojan e najdobro da pocne, ni treba vrz napagac, nekoj so ja cita igrata podobro

goche Меси цела година нема играно на лево крило, не е тоа само на последните утакмици, со Малага го игравме најубавиот и најтечниот фудбал во цела сезона, само немавме среќа со реализацијата, Педро е тој што ја кочи целата игра, на ниеден натпревар не ми се допадна како игра, освен против Интер дома, на моменти е целосно изгубен, го нема на теренот

Задоволен сум од играта сношти, само немавме среќа, како што имаа нашите најголеми конкуренти за титулата во последните минути, како моментот кога Диего Алвес фати една многу тешка топка од Меси - убедливо сме најдобри во Европа, ќе дојде време кога тоа ќе го докажеме, веќе против Валенсија следното коло, а и на Ел Класико каде очекувам победа со два гола разлика

Без тренер и без еден играч одигравме супер, израмнивме и имавме шанси за да победиме

VISCA EL BARCA - одиме на двојна круна!

Искрено се плашам да не биде како сезоната 2007/2008. :(
Заслуживме ваков резултат игравме без играч помалку, имавме шанси но што е тука е верувам во Пеп дека ќе го среди тимот од оваа криза сигурно не е ко Рајкард во 2007/2008. Редно е да им се оддушиме на Валенсија редовни пациенти ни се на домашен терен.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom