Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е вака се губи титула,на некои навидум лесни натпревари.
Не знам по кој пат се случува,одбраната да изреагира лошо.
И да,реализација МОРА да се подобри.
А судииве,да не изиграваат многу паметни.Откако беше напишано тоа дека ни помагале судиите,нон стоп судат против нас.

bwin.com:tv:

Абе и порано се попалија гејовине од Задрид ама ги снајде ова
retrovisor.gif

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Искрено многу добро било ова првово место.
Сеа за поклон ни го давате или,,?(не го сметајте ова за провокација:):))

Па кога разликата е мала во бодови или сега кога нема разлика во бодови тогаш верувај ми многу е тешко да си прв... :)

Другари сме,мора поклони да си даваме.

Вие на нашиот роденден ни поклонивте победа,ние прво место.
Ферски играме.

Абе шо им враќате јас незнам. Дочекаа да кењаат и сеа ќе се посерат тука.
Денеска не гледав и поарно изгледа. Ибрахимовиќ ич нејќев кога дојде бев сигурен дека сум грешка, ама како тргна мислев дека не сум во право, ама за жал сум бил. Ајде следен натпревар ќе игра Кркиќ па ќе виидме он во шо форма е.
Валенсија-ќе биде тешко ама ќе мораме да тепаме за да вратиме самодоверба:toe:

Летс гет риал...знаеме дека сите се искомплексирани од тоа што нивните тимови (бар оние коишто навиваат за 1 тим, не за секој што тепа наредното коло) биле добро исплескани од Барса. Сега свршуваат кога Барса губи (или игра нерешено дури..ЛОЛ)...тоа е очигледен комплекс брат. :helou:

Тоа да, и јас мразам такви кои навиваат за тие што ќе победат.
Но мислењата што ги цитирав погоре не се ништо поарни. Таквите искази види си го Интер, или ќе ве видиме со Челзи... и тоа е шит!

Ne znam dali imas izgubeno percepcija za neutralizam i za provokacija.Poveketo od fanovite sto dosega go tegneja testoto bese poveke na provokativen temel.

Inaku za beganje od realnosta mozis da mu drzis casovi na tvoite fanovi bidejki skokate kako da ja osvojavte titulata a ima uste mnogu da se igra do kraj na sezonata ili prosto receno REAL fans are UNREAL.Poz:smir:

Ако би ја немало таа еуфорија и радост фудбалот не би бил така популарен каков што е сега, тоа ти се вика навивачки дух, радување на победа на својот тим. :helou:

Ќе има чистење на постови во фан клубов од овие џганови :)
Се истурија од јадење гомна.

Ibracadabra или Ibracatastrophe:tapp::tapp::tapp:. Најдобар класичен напаѓач за мене до пред некое време(пред Торес Дрогба Виља) ама во последно време ми изгледа како да е стап за бутање ореви(КРАУЧ ЖИГИЌ и компанија)- Шала на страна Ибра треба да размисли малку за стилот на играта да не го тупи со пети и да дрибла,треба да шутира и да се бори за топка а не да ги ТЕПА противничките играчи.Не смееме да заборавиме каков гол им шибна на Р.Мадрид,знаеме каков играч е бил и каков е и + прва сезона му е треба да се навикне ама веќе пола сезона помина ќе го чекаме ли пензија да го фати

Како и да е ќе се оправиме не сме во толку лоша ситуација. Треба да продолжиме понатаму.
Што иде Горе иде и Доле. Но не се предаваме ќе извлечеме некоја поука од овој натпревар. За 2 примен гол крив беше САМО Пујол таква топка се исфрла подалеку од гол а не во гол:nenene:.

За трансфер пазар:Ни треба продуктивни играчи што знаат да дадат гол.Aко дојде Фабрегас веднаш го ставам во прв тим пред Иниеста(секоја чест има се дриблинг контрола на топка на игра знае да асистира ама голови му се слаба страна-треба да знае гол да даде Оваа сезона има изиграно 33 нат само само 1 гол:nesvest: и за лево крило Rибери да шутира надвор од 16:nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum::nesum:

ve molam site fanovi na barca ostavete gi fanovive od real neka se poraduvaat 2-3 kola redno e i tie da se na prvo mesto malce i neka le4at kompleksi.nasa e la liga i ligata na sampionite 1000000000000000000% sum siguren a real uste vtornik 4e odpadni od lion vo ligata na sampionite slusajte me sea se preradosni deka prv pat vo sezonava se na prvo mesto:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

BARCA=K O M P L E K S IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Играта не беше лоша, но мораме да ја подобриме реализацијата и секако грешките во одбраната.Туре конечно доби шанса во првиот состав, не одигра на ниво, но секако е подобар од Бускетс.Ибра ме нервира многу во последно време и добро е што против Валенсија ќе го гледаме Бојан.

Јас типувам на Анри како централен за со Валенсија а Бојан крило.

Иначе Ибра е премногу статичен, сака да добие топка на тацна, незнам кој кур му е.

Играта не беше лоша, но мораме да ја подобриме реализацијата и секако грешките во одбраната.Туре конечно доби шанса во првиот состав, не одигра на ниво, но секако е подобар од Бускетс.Ибра ме нервира многу во последно време и добро е што против Валенсија ќе го гледаме Бојан.

Навивам за Барселона ама ИБРА е луд и се шират информации дека Ибра го барале од Холивуд ќе се снимал посебен серијал наречен
ЦЕЛОСНО ИЗГУБЕН-COMPLETELY LOST

Да се шалиме малку на наша сметка да исчистат овие што јадат гомна за нас

За мене Пујол е крив и за двата гола, гледајте на првиот како беше натскокан.
А го минаа уште неколку пати доста квалитетно.
Ибра ... не знам... да не речам катастрофа ама тука некаде.
Сепак и комплетниот среден ред беше слаб, Чави имаше доста грешни додавања, Иниеста слабо, Меси солираше премногу, а се на се сите сакаа да влезат со топката во гол, што им се случува и премногу често во последните натпревари.
Значи на кратко:
Мора да се подобри ефикасноста.
Мора да се зацврсти одбраната.
Мора да се прекине со обидите да се влезе со топка во гол.

ajde be luge da ne najduvame krivici toa e se slu4i vo mala kriza se i se nadevam deka 4e ja prebrodat brzo pak 4e bideme sampioni so sigurnost vi go vikam ova ne se nervirajte.

VIVA LA BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom