Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барса заслужи да победи + играа против судиите ... со играч помалку играа како да беа во полн состав .. секоја чест за прикажаната игра и се надевам дека и Реал ќе киксне па така табелата ќе си остане непроменета :smir:

Не уништи судијата. Бобиче па да му ебам мајката, до толку педери сте? Знам дека имате афинитети ама и Коче би рекол дека сте ептен педери. Биди објективен еднаш во животот, нема да боли. За играта...па како да играш против 11 клошари собрани на 16 метри? Се научија сите екипи пичкарски да играат против нас. Понекогаш си ја примаат дозата, понекогаш кога немаме среќа и кога судијата е очигледно гомно како денес - не победуваме. Тоа е тоа. Титулата ќе биде решена на Бернабе. Тоа е повеќе од сигурно. До тогаш некако да крпиме против останатите дегени. Поздрав.

почна да се осеќа криза и заситеност во играта на Барса...и Ибра го покажа тоа со непопуларен потег...

Оштетени бевме вечерва и тоа е ФАКТ.

На почеток слаба игра но после играа супер...

Иниеста слабо изигра а и Јаја...

Господ да го поживее Андрес Палоп!!!

Зошто Ибра добил црвен ?

Затоа што на судијата му се дигна...да му ебам се живо!!

Демек го удри без топка...тој падна како покосен да мислиш дека со снајпер го погодија...

Тибам судии тибам се, нема еден асален судија кој што ќе го отсуди наптреварот без грешка мислам дека на местото на Јаја требаше да влезе Боки ама што е тука да се надеваме на пораз на Реал да ни олесни..
Иниеста играше очајно а исто и Јаја до кога ќе треба да ги чекаме да влезат во препознатливата форма, среќен сум што нема да игра Ибра за следниот меч искрено, сакам Боки да плеска во далеку подобра форма е од Ибра.:toe:
Ете за вакви ситуации ни треба квалитетен резервен напаѓач едноставно кажано напаѓач од светска класа кој што може достојно да го замени на Ибра а во моментот вакви напаѓачи се Давид Виља и Новиот Дрогба од Андерлехт.:toe:

Ибрахимовиќ дрво невидено. Со секој нареден натпревар ме тера да мислам дека е промашен трансфер.

Незнам шо очекуваш од спортденес. Сите дегени се зберени таму, и само пишуваат измислици. За Барса требаше да има најмалце еден пенал на натпреварот, дури имаше предиспозиции и за 2.

Ибрахимовиќ дрво невидено. Со секој нареден натпревар ме тера да мислам дека е промашен трансфер.

Леле и мене ме нервира у пм. Како ја почна сезоната се радував ето што си отиде, али сеа.... ето барем голови знае да дава, ова дрвово пробува со тоа петата грда:kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom