Ѕирнете до Серија А и видете каков муабет тера RealMashinennn.
Значи Реал стварно има легендарни фанчиња... секоја чест за исклучоците.
Значи Реал стварно има легендарни фанчиња... секоја чест за исклучоците.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Следниот меч ќе биде многу тешко!!
Не знам но верувам дека Пеп ќе ги среди работите внатре во тимот и дека ќе се вратиме со победа од Местаља.
Анри централен напаѓач и Меси и Педро на крилните позиции...вака мислам дека Пеп ќе го започне мечот против Валенсија.
Ауу да...моја грешка![]()
Тепате, шо се секираш, време е ..
Реално, имавте шанси за победа, и да победевте немаше да биде незаслужено. Не ги коментирам судиските грешки, секогаш од нив има некои што се незадоволни. Ибра мора да се седни на клупа, долго време е дрво, долго време е тој што ја кочи играта... Како и да е, ова ќе биде најинтересната сезона во Примера во последни 5-6 години.. Едвај чекам Класико, која битка ќе се води тогаш... Со среќа понатаму, нека победи подобриот. :smir:
Следниот меч ќе биде многу тешко!!
Не знам но верувам дека Пеп ќе ги среди работите внатре во тимот и дека ќе се вратиме на победничките патеки
Анри централен напаѓач и Меси и Педро на крилните позиции...вака мислам дека Пеп ќе го започне мечот против Валенсија.
Има некој да ме обавести зашто го доби црвениот ибрахимович баш тогаш сменив и не видов?
Јас уште кога изгубивте со Атлетико кажав. Пропаста Почнува
изглеа на Класико ке се решава.