Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
помош луѓе, стримче???

Ајде сега е полувреме дај те некој линк или некое програмче преку кое ја гледате Барселона. Да гледам и јас:toe:

Ајде сега е полувреме дај те некој линк или некое програмче преку кое ја гледате Барселона. Да гледам и јас:toe:
Па имаш погоре
Иначе Анри го одигра ѕверски натпреварот а Ибра еднашка не се отрки и да си создаде шанса за гол мора да влезе Бојан место Ибра евентуално Педро.
По толку добри дијагонали од Чави, Иниеста и Анри Ибра неможеше ниту една да допре а камоли да даде гол.:toe:
Очекувано во нас поседот на топка Севиља топка не чепнаа а ниту еден гол не дадовме.:tapp:
Многу тешко полуврене не очекува ако останеме со Ибра.

Ако имаш сопкаст побарај стрим на http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=62051&part=sports а ако го немаш симни си го програмчето од http://www.myp2p.eu/softwareitem.php?softwareid=5&part=software.

Иначе играме колку што се може на премногу мокриот терен.
Сега во 2 полувреме очекувам или Педро или Бојан да влезат во игра.

ОУУУУ КАКОВ ГОЛ НА ЧАВИ АЈДЕ УШТЕ ЕДЕН ГОЛ МОМЦИ МОЖЕМО НИ ТО

Толку промашени шанси немам видено во животот. А тој судијата каде виде рака на Пике мамето да...Севиља ѓупци, ама ќе видат во недела. Ќе им наплатат за се. Немавме среќа, тоа е тоа.

Мамичето нивно циганско...ќе видат у недела!

Заслужено испаѓаме,иако овие се бранеа со 11 играчи и 2 пати поминаа средина,во кои им беа поништени 2 ЧИСТИ гола.Тоа е,Палоп ја имаше утакмицата на кариерата,исто важи и за Драгутиновиќ(да му ебам се што си има комунистичко).

Добро е што испаднавме.:smir:

А да,ќе заборавев Ибра празен гол промаши:cuc: и Анри уништи преку 10 напади:cuc:.

Иначе ќе го јадат сега за викендот,без 3-4 не си идат од Ноу Камп.

Колку се израдуваа овие Севиља ко Лига на шампиони да освоиле:pos2::pos2::pos2:

Mnogu nefer ispadnavme od kupov.Na sudiite se pod spisok,ne unistija uste vo prviot mec na camp nou.
Ke gledame slatka odmazda vo nedela.

@ Акси
Прави разлика меѓу свирење офсајд и гол. Пинто не бранеше така не можеш да кажеш дека би дале гол. А Анри преку кур ми е од него, дај му топка ќе ја отера во корнер или преку стадионот. Ибра немаше ден, Меси многу направи ама реализацијата му е никаква, промаши едно 2-3 шанси. А тоа што нам не ни судеа пенал минатиот пат итн итн? Како можеш да кажеш дека циганиве одат заслужено????

@ Акси
Прави разлика меѓу свирење офсајд и гол. Пинто не бранеше така не можеш да кажеш дека би дале гол. А Анри преку кур ми е од него, дај му топка ќе ја отера во корнер или преку стадионот. Ибра немаше ден, Меси многу направи ама реализацијата му е никаква, промаши едно 2-3 шанси. А тоа што нам не ни судеа пенал минатиот пат итн итн? Како можеш да кажеш дека циганиве одат заслужено????

Не збори така за зверот Анри бе,некое детенце од форумов ке ти рече да му го испушиш тулето после,како мене и на другите што ни рече.
Он топик:не глеав зашо интернетот ми е туќан ама како што читам сме имале доста шанси...и не сум многу разочаран по поразов,доволни ми се само 2 трофеја сезонава,примера у лш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom