- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 5.541
- Поени од реакции
- 4.078
Прашувам за погорниот клип а не за тој со Мурињо.Мурињо бе аман не го позна? haha
Прашувам за погорниот клип а не за тој со Мурињо.Мурињо бе аман не го позна? haha
Зашто да не му свирам на Седлоски? Мене треба да ми биде срам да му свирам, а него не треба да му биде срам да ја брука цела нација, да внесува немир во репрезентацијата и како капитен да ги тепа помладите играчи. Да му ебам тоа волот глуп.
Незнам тука кој колку е возрасен, ама тие што подолги години пратат фудбал ќе се сетат, на Светското првенство 1998, во 1/8 финале играа Англија и Аргентина, Бекам направи црвен картон уште на почеток од второ полувреме а Англија ја изгуби утакмицата на пенали. Сите го обвинија Бекам за поразот, а следната сезона сите му свиреа дури и навивачите на Јунајтед, цела сезона на сите терени во Англија му свиреа на секој допир со топката, ама он се мачеше со добри игри да се оддолжи за гревот кој го стори, и тоа му успеа.
Така да не гледам причина зошто јас како навивач би му простил на Седлоски, ако му простам него, утре друг играч ќе удри негов соиграч, па и на него ли ќе треба да му простиме. За вакви гомнарии прошка нема, ако има доблест нека се извини пред цела јавност и утре со добра игра нека се докаже.
I jas mislam deka selektorot nema aftoritet.Абе ајде.........Катанец кога беше се имаше дисциплина...овој сеуште нема толку авторитет кај играчите...нз,утре би бил задоволен со 0-2 за шпанците
И јас не ја оправдувам требаше да му стегне еден бокс по нашки на Гоцета, а не да бега два шамари изеде го отепа Седловски од пцуење а тој вели во ред е е како е во ред.Веќе не е битно шо било, битно е како ќе се реши понатаму.
Седло гадно заеба, прво од позиција на капитен не е в ред. Не ја оправдувам ни рекацијата на Попов, но ја разбирам, за разлика од оваа на Седло.![]()
Утре ќе биде исфиркан од мене сељакот прилески !
Ќе ми го јаде сељакот прост :nesvest:e isfirkaj go neka te zabelezi i 4e go vidis kantona 2del hahhahahaha
Не требало ни тоа, требало јасно да му кажи да биди повнимателен, а не да бега. Но реков, разбирам и зошто избега.И јас не ја оправдувам требаше да му стегне еден бокс по нашки на Гоцета, а не да бега два шамари изеде го отепа Седловски од пцуење а тој вели во ред е е како е во ред.
А Седловски право македонче се коцака на по 200 евра влегува во калта и кога не знае да трпи пораз следува ќотек и пцуење.
Седловски кога го удри несакајќи требаше да се извини на Попов а тој лексии дели и провоцира.
алал да ти шом толку знаеш, да не си Стојков ти случајно????Изворно:
- Во репрезентација нема никаква слога.
- Јонуз ништо не контролира.
- Се мотивираат преку играње серва, шева и слично на тренинг, ама само за пари.
- До копачката во глава Седло губел 800 евра.
- Тој и Наумовски се една банда (од ист тим, демек).
- Струмичаните се под капа на Пандев, Тоа е другата банда.
- Најскарани се жените на Пандев и Наумовски. Едната за другата вели дека е сељанка. Оваа на Наумовски купувала се брендови за облекување по 2-3.000 евра парче. Онаа на Пандев си била поскромна. Учи факултет и не се срами да си купи ташна, чевли и слично и за 500 денари.
Ова се тешки шпекулации, ама ако се точни, трагедијата е голема. Затоа ја барав некој „Хитлер“ по Катанец пред се, башка фудбалски педигре или не знам шо, без разлика дали странец или домашен (иако сеуште се сомневам дека ќе го најме дома).Изворно:
- Во репрезентација нема никаква слога.
- Јонуз ништо не контролира.
- Се мотивираат преку играње серва, шева и слично на тренинг, ама само за пари.
- До копачката во глава Седло губел 800 евра.
- Тој и Наумовски се една банда (од ист тим, демек).
- Струмичаните се под капа на Пандев, Тоа е другата банда.
- Најскарани се жените на Пандев и Наумовски. Едната за другата вели дека е сељанка. Оваа на Наумовски купувала се брендови за облекување по 2-3.000 евра парче. Онаа на Пандев си била поскромна. Учи факултет и не се срами да си купи ташна, чевли и слично и за 500 денари.
Ако губат 5-0 ништо чудно ќе гледаме фајт.А да го видовте Седло као збореше на прес?Ке се понашаме,не се замараме ццц ко од гето да е а не капитен на мкд како прва прес конференција да му еова као шо тргнало,ништо чудно утре да глеаме некоа тепачка доле на терен
со Шпанците да се запукаат нашиве
можда и меѓу себе![]()