Football Manager 2010

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.258
Поени од реакции
46.669
Oди во едит филтер. :wink:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Јас тука никаде не гледам contract status->expired

прати скаут на тој коке што ти е на сликава.
мислам дека беше тој го зедов додека бев во рома за младинците а подоцна играше и за младата репрезентација можда ќе го биде :)

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
Во search пиши no club и почекај да искочат сите

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.046
Катастрофа доживеав со Лацио.. Од 3 на полусезона на крај завршив како 16 :tapp:
И јас нешто слично. Трето или четврто место на полусезона, а на крај дванаести. Имаше еден период во вториот дел од сезоната кога за 10 утакмици дадов само 2 гола... Не знам што им стана на Пандев и Зарате, 10 утакмици немаа дадено гол. Џабе Зарате беше Златна копачка на Европа со 27 гола кога 12 место завршив :tapp:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Кога праќам играч на позајмица, дали е можно да се додаде опција да може да го викнам предвреме, односно кога сакам јас пред да му заврши позајмицата?

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Кога праќам играч на позајмица, дали е можно да се додаде опција да може да го викнам предвреме, односно кога сакам јас пред да му заврши позајмицата?
мислам дека "can be recalled" беше.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
И јас нешто слично. Трето или четврто место на полусезона, а на крај дванаести. Имаше еден период во вториот дел од сезоната кога за 10 утакмици дадов само 2 гола... Не знам што им стана на Пандев и Зарате, 10 утакмици немаа дадено гол. Џабе Зарате беше Златна копачка на Европа со 27 гола кога 12 место завршив :tapp:

Ја ги изгубив 7,8 по ред и пак не добив отказ :icon_lol:!

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
само ако ти е пратен на позајмица но без пари :smir:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
Luge dali kaj igracite ima OVR(kako na fifa i ovaa godina na PES)? Znaci eden vkupen overall dali ima ili e isto kako minatite godini?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Luge dali kaj igracite ima OVR(kako na fifa i ovaa godina na PES)? Znaci eden vkupen overall dali ima ili e isto kako minatite godini?
Nema overall!

Mene mnogu glupo mi izgleda toa overall-ot...na primer ne moze da procenime tocno kolku e dobar eden napagjac...bidejki vo overall-ot gi opfaka site skill-ovi i tie od defanzivata,a znaeme deka napagjacite imaat niski skill-ovi za toa!

Kajgana Shop

На врв Bottom