Football Manager 2010

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Lellelelele brat zver4e si ej so Milan so tim imas auuu :vozbud::vozbu d::vozbud:

Не сваќам ова бе, почињаш со голем тим и се радуваш шо си ги донел меси и шо знам кој за да немораш да сејвираш пред секоја утакмица за да не те стигне вториот.И шо ако тепаш се пред тебе, шо е интересно или само за да се праиш фаца на форум?Почни со Саутемптон,Нотс каунти,Честер сити,Атл.Билбао и остали па пробај напраи тимче и освојувај трофеи.Затоа е напраена играва, имаш неколку форуми кај шо има challenges па ем се натпреваруваш со други ем играш офлајн.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Мојс самиот има кажано дека верува во скаутите на ФМ повеќе отколку на тимските.
„Татковците“ на играта беа спонзори(главни, оние на дресовите) на МК Донс , англиски тим, којшто и покрај тоа не беше направен нереално јак.
Инаку, за венгер не сум прочитал дека соработува со си гејмс,ама секоја година освен Фудбал менаџер, испаѓа и Спешл Арсенал Едишн.

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
Па доста се 4 топ дефанзивци,еве сега ќе го продадам Силва и го зимам Мамаду Сакхо,а ко Флоро сум зашто праам мега трансфери, не за друго,што тим имаш ти ? Неможе да се игра преку нет нели? :/:toe:
се зезав бе добар ти е тимот,али стварно пробај да играш со послаб тим да видишдали ке го напраиш истиов тим
а за онлајн може да се игра,али треба некој посебен патч ,иначе праи некои crash dumps:toe::):)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Не сваќам ова бе, почињаш со голем тим и се радуваш шо си ги донел меси и шо знам кој за да немораш да сејвираш пред секоја утакмица за да не те стигне вториот.И шо ако тепаш се пред тебе, шо е интересно или само за да се праиш фаца на форум?Почни со Саутемптон,Нотс каунти,Честер сити,Атл.Билбао и остали па пробај напраи тимче и освојувај трофеи.Затоа е напраена играва, имаш неколку форуми кај шо има challenges па ем се натпреваруваш со други ем играш офлајн.
Па почни и ти со Милан и ке видиш дека сите играчи освен Пато се за пензионирање и после 1 сезона остануваш со тапа тим...сите ќе ти бидат по 35 години.
И јас почнав полека ,не е изградено за 1 сезона се ..прво со 2 трансфери после со 3 па со повише,и не освојувам се,ако ме победат ме победат не праам Лоад 2-3 сезони паднав од ЛШ,а за Сериа А многу слаба стана,Интер 11 место,само Рома е конкурент:toe: ...дај кажи ми некој форум со тие Челинњис да се шуштам у акција :smir:

Член од
2 јануари 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Cannot run game:Failed to set up graphics system
mozi malku pomos ili nema lek za ova:))

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
И сакаш да кажеш дека со Милан е потешко да се игра него со Честер(-20 бода),Саутемптон(-10),Нотс Каунти(четврта лига) или Атл.Билбао(само со играчи од Баскија)?Пато,Пирло,Фламини,Тиаго Силва,Онјеву,Хунтелар се екстра играчи и моеш да ги играш најмалце 3 сезони у прва постава.Ти замерувам што место да праиш екипа ти само ајде купи ги Меси и Роналдо и најјак ќе си.Шо има интересно ако ги имаш најјаките играчи, веќе докажани и да доминираш цело време?Ако не почни си со Реал ни 1 трофеј нема да пропуштиш.Пробај со Честер да избегнеш relegation,со Саутемптон да освоиш лига,со Билбао исто, со Нотс Каунти,Нотингем Форест или Лидс да ги вратиш у прва лига.

Еве ти и сајтови

www.sortitoutsi.net
http://loswonderkids.com/featured/index.php
fm-base.co.uk
fm-serbia.net

edit:

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Не дека е потешко,туку на тимот му треба реконструкција и мене ми беше интересно со нив да почнам,знам дека е поинтересно со послаби и да дојдеш до врвот ама јас сакав да ги направам најдобар тим,па ќе почнам со друга екипа одново.со која и да почнеш еден ден порано или подоцна ќе бидеш најдобар :toe:
фала за сајтовите ќе се учленам на фм-Србија па ќе видам како иде тоа ...:vozbud:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Али затоа со Милан моеш за 1 сезона да си најдобар, а со Лидс еве 5 сезона терам и неможам да освојам ебан трофеј откоа сум во Премиер лига.

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Али затоа со Милан моеш за 1 сезона да си најдобар, а со Лидс еве 5 сезона терам и неможам да освојам ебан трофеј откоа сум во Премиер лига.
хах...абе играј си релаксирано,ќе дојдат трофеите...купи некои таленти на фри трансфер ја пуно земам.
иначе се регистрирам на ова фм -србија и таман кога треба да ми прати меил ми вика обиди се повторно многу е зафатена мрежата...ти се регистира ли на некое? дај кажи ми како...пиши на профил :smir:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Јас си почнав со Билбао, закон се, само играчи од Баскија смееш да купуваш!
Иако управата беше задоволна со место во првата половина, јас првите две сезони ги завршив на 6 место и си обезбедував Еуропа Лига. Таму на два пати стигнував до четврт-финале, во Купот на Кралот исто каде ме пречекуваат вонземјаните Барса или Реал.
Третава сезона почна, го купив Андер од Сарагоза, се држам на 5 место, ми се појавија некои екстра регеништа, па полека го градам тимот, па може за година-две и во Лига на Шампиони.
А против Барса и Реал не беше се така црно, погледнете:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868

Делумно успешна сезона, се надевав барем на горен дел од табела 8-9место,но сепак сум прилично задоволен. За Тунџај немам зборови, ѕвер.Сега нареднава сезона прам чистка во тимов, а прва мета ми е Ахел Витсел, се надевам ке успеам да го зеам.

H

hogar

Гостин
сега почнав со лидс,прилично јак тим за во трета лига.. :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Abe kaj vas ima li mnogu povredi...

Kaj mene e uzas...ke mi se povredi igrac i ke otsustuva 3-4 nedeli pa koga ke se vrati toj se povreduva drug...a standardno po 2-3 tesko povredeni imam! ??

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Abe kaj vas ima li mnogu povredi...

Kaj mene e uzas...ke mi se povredi igrac i ke otsustuva 3-4 nedeli pa koga ke se vrati toj se povreduva drug...a standardno po 2-3 tesko povredeni imam! ??
И кај мене нешто слично... Со последниов пач што го инсталирав како да има повеќе повреди. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom