Football Manager 2010

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ај да ве видам сеа :vozbud: ....ко флорентино перез сум :pos:
пристигнаа на Сан Сиро: ....Агуеро за 60м ,Меси за 122,М.Сисоко 41м...

Вие кои би ги играле у прв тим?...Џеко минатата сезона 43 гола...сеа незнам дали Пато или Џеко стартер ..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.522
Никогаш не сум имал подобар тим на ФМ од овој. :)

И резултатите доволно говорат.

:tv:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
- Чорлука - Кинг - Басонг - Бејл -

- Ленон - ВДВ - Модрич - Крајнчар -

- Дефо - Кин -

Ова ми е беа најредовните 11, да речам. Инаку правев многу трансформации. Одбрана ги менував Кинг, Басонг, Доусон, Вудгејт и понекогаш Асуе-Кото. Алан Хатон давај го на позајмица ѕвер ќе се направи.

Во средниот ред го земав ВДВ на позајмица. Средниот ред често ги ротирав ВДВ, Модрич, Крајнчар, Паласиос, Џенас, после ми се врати и О'хара од позајмица и морав некој да шитнам од овие. Имав ептен средина. Го продадов Џенас и го пуштив Худелстон на позајмица.

Во нападот Дефо ѕвер ми беше 20 и нешто голови во ПЛ првата сезона. Втората сезона имам буџет околу 60 милиони, нормално продадов и некои играчи и го купив Руни и на позајмица Бориело. Ја изиграв втората сезона до декември некаде и досадно ми стана. :toe:
кој ти е бе овај? :)
сега зимава малце ќе се пооопуштам ќе изиграм мин. 2 сезони но прва прилика заминувам од блекбурн :) засега сум 10 но одбраната е:kesa: имам намера да распродавам на крајот од сезоната да гио реновирам целосно тимот па ако даде господ да се изборам за уефа :)

овие ман.сити се несалам на играва ги имаат најдобрите играчи и сеуште купуваат :) ленон и тевез му се резерви:pos2::pos2::pos2::pos2:

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ван Дер Варт. :smir:

Btw, дај предложете некој добар тим да почнам сезона? Да не е некоја јака екипа.
Наполи,Џенова,Астон Вила,Рома,Вест Хем,Лацио,Удинезе,Атлетико...има доста екипи со добар потенцијал :smir:

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
pa ti stvarno kako florentino si bil on nema odbrana.ti nemas vtor golman

Ај да ве видам сеа :vozbud: ....ко флорентино перез сум :pos:
пристигнаа на Сан Сиро: ....Агуеро за 60м ,Меси за 122,М.Сисоко 41м...

Вие кои би ги играле у прв тим?...Џеко минатата сезона 43 гола...сеа незнам дали Пато или Џеко стартер ..
Па ти стварнио како Флорентино перез си бил он нема одбрана,ти немаш втор голман:toe::toe::toe:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Dinamo Moscow are currently close to purchasing a striker from Poland. Not because they were impressed by his performances on the youth international stage, or because their cavalcade of scouts came back with his games with blushing reviews, but because the director’s son told him this player was good in Football Manager.:nesvest:

нема што да се чита надолу хахаха:pos2::pos2:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Па и Мојс(менаџерот на Евертон) има изјавено дека наоѓа таленти на ФМ,можеби и Венгер прави така од кај да знаеме.

А кој ќе го земаат?Левандовски?

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Па ти стварнио како Флорентино перез си бил он нема одбрана,ти немаш втор голман:toe::toe::toe:

Нема везе...не читаш изглеа,Т.Силва,Запата,Томазо Мелис(Вундеркид),Отаменди... 2 голман не ми треба,а за информација,имам и тоа голем талент 18 год...ти кога ќе напраиш бољи тим со Интер кажи ми да се пукаме :vozbud::icon_lol::icon_lol::smir:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Па и Мојс(менаџерот на Евертон) има изјавено дека наоѓа таленти на ФМ,можеби и Венгер прави така од кај да знаеме.

А кој ќе го земаат?Левандовски?
Евертон се мислам дека единствен клуб кој официјално соработува со SI и се едни од најреално направените клубови на ФМ.
А Венгер сигурно дека игра, тоа го има и изјавено, а и пред неколку години и го имаше на една реклама за ФМ.

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
Нема везе...не читаш изглеа,Т.Силва,Запата,Томазо Мелис(Вундеркид),Отаменди... 2 голман не ми треба,а за информација,имам и тоа голем талент 18 год...ти кога ќе напраиш бољи тим со Интер кажи ми да се пукаме :vozbud::icon_lol::icon_lol::smir:
јас прочитав убаво и ти кажав дека ти немаш втор голман а флорентино перез нема одбрана во измени,а за да се пукаме можеме кога сакаш:vozbud::vozbud:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.648
Фелаини е така купен.

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
јас прочитав убаво и ти кажав дека ти немаш втор голман а флорентино перез нема одбрана во измени,а за да се пукаме можеме кога сакаш:vozbud::vozbud:
Па доста се 4 топ дефанзивци,еве сега ќе го продадам Силва и го зимам Мамаду Сакхо,а ко Флоро сум зашто праам мега трансфери, не за друго,што тим имаш ти ? Неможе да се игра преку нет нели? :/:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom