Blanco,Mati Fernandez,Marquinhos,Salvio,Jankovic,Di Maria,Ozil,Suarez...многу има, пиши која сезона си,колку пари имаш за трошење,кој тим..Некој добар AMR?
Има разлика коа ќе стаиш Хамшик као МЦ и Буонаноте као МЦ нели?На едниот природна позиција му е, на другиов не.Кај мене Крауч има DC мастерираноМоже да игра и по средината. Не за џабе е ставено тоа C. AM LC
Учи занает, а секој занает се плаќа, во случајов симболично :tv:Шо е работата со платава?
Offer To Clubs прави им.Ги клавам играчиве на трансвер листа никој не праќа понуди,што е работава ?
Podobar e od Rafinha iako ima poslabi ocenki,kupi go ke vidis,jas se razocarav od Rafinha, epten slabo igra.го знам овој Azpilicueta,исто у рома игра не е лош али не е подобар од Рафиња...јас барам некој подобар,за Милан што ќе игра а не за 2 лига ...тие сите се послаби од Рафиња.
чекам сега да се родат некои бразилци нови...сигурно ќе падне некој нов Маикон или нов Алвес.
Иначе гледам сега на ФМ Скаут дека сум го купил бразилецот со поголем потенцијал од К.Роналдо и од Меси,го земав на 18 години сега има 22,растура!...потенцијал 197
- Чорлука - Кинг - Басонг - Бејл -Да прашам играчиве автоматски секој ден имаат тренинзи или треба јас да ги тренирам?
И кажете некој ако игра со Тотенхем да ми кажи со што формација игра??