Football Manager 2010

Член од
12 ноември 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Ај и јас да се пофалам, играм со ВестХем, првата сезона, така мизерно завршив на 12то место, арно ама се најде некој паметен Италијанец милијардер кој го купи клубот и втората сезона се засилив и стигнав до 5то место, а третата сезона стигнав до 4то место и моментално ја играм четвртата сезона и сум прв и сум во четвртфинале во Лига на Шампиони против Реал, исто така играм и полуфинале на F.A.Cup. Имам СТРАШЕН ТИМ и многу пари, ако некој го интересира нешто повеќе ќе ставам ScreenShot. Иначе нападот ми е убиствен ... Џеко Торес и Агуеро полу-шпиц. :smir:
P.S.
@Forza22
Џеко играј го CompleteForward нема утка, ја така го играв до сега страшен е, се утепа од давање голови(иста формација како твојата играв тогаш)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.881
Поени од реакции
11.597
Ми скурчи после толку играње...ќе ја бришам и не ја чепкам до март/април/мај периодот...поздрав фм.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Има некој играно со Бордо ? Ако има, нека пиши што формации играл ?

- И кажете некој добар MC или DM CM до кај 10 милиони, и некој добар DR C или DL C до кај 5-6 милиони. Инаку сум прва сезона со Бордо, во зимски преоден рок. :wink:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
За MC според мене еден од најдобрите во играва е Ремзи од Арсенал, кај мене у Лидс растура, 5 сезона у први 10 утакмици имаше 12 асистенции.За 10 мил. види ги двајцата од Тулуз, Капуе и Сисоко.Дефур и Витсел исто стануваат ѕверотињи.Еден од овие заедно со Гуркуф лом ќе праиш.

За до 5мил овие би биле најдобра опција
DL - Mattock
DR - Corchia,Raul(од бразилска екипа)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Има некој играно со Бордо ? Ако има, нека пиши што формации играл ?

- И кажете некој добар MC или DM CM до кај 10 милиони, и некој добар DR C или DL C до кај 5-6 милиони. Инаку сум прва сезона со Бордо, во зимски преоден рок. :wink:
Јас играв со Бордо малку(до кај Декември) и играв формација 4-1-2-1-2(со 2 МЦ),Гуркуф обавезно го играј како АМЦ лом прави,имаше 15 гола и 13 аситенции, најдобар стрелец и асистент во тимот беше со 7.63 просечна оценка.
А ги купив Кривитсов(не знам точко како се чита тој од Металург Украина)Ван Дер Варт го позајмив и го купив Ван Нистелрој.ДМ ги менував Фернандо и тој другиот не знам како се викаше,МЦ Ван Дер Варт и Вендел,АМЦ Гуркуф и напад ги ротирав Кавенаги,Ван Нистелрој и Шамак...
А за десен бек,добар е тој што ти е во тимот само ако не си го продал играј го како Фул бек-Атак,а и лев бек ти е добар.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Има добри турци по 20-22 год. а испитајте ги и Прто, Бенфика и Спортинг, врие од лудаци. Особено Порто, има 3-4 играчи шо не ти ги даваат ни за 15-20 мил. :helou:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
во блекбурн има 3-4 многу добри млади играчи по 4-5 мил.:smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.620
Поени од реакции
14.497
Diego Buonanotte. И првата сезона, во јануарскиот преоден рок го имаш Рикелме за без пари.

Kajgana Shop

На врв Bottom