Football Manager 2010

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Проба ли некој нашава лига да ја направи?
Јас пробувам нешто, лигава можам да ја направам, ама купот некако не можам да го вметнам, не знам зошто.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Некој дан знае како може да се игра мрежно?
На претходните беше преку ИП, праеш нова игра и даваш на други Ип и цепиш...е оваа неможе нешто заебава, дан има нешто измене? Ај ако знае некој нека пише.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Еј каков тренинг користите? Оној дефолт што е, или некој друг?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Работи пачот на пиратска верзија или само за оргиналот важи ова?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Работи пачот на пиратска верзија или само за оргиналот важи ова?
Работи бе. :)

Проба ли некој нашава лига да ја направи?
Јас пробувам нешто, лигава можам да ја направам, ама купот некако не можам да го вметнам, не знам зошто.
Па не е проблем за купот, направи ја ти па ќе видеме што како, ќе се најде некое решение. А гледам и на macedonianfootball прават, па придружи им се таму, па заедно направете ја што подобра македонската лига.

Член од
11 јуни 2009
Мислења
92
Поени од реакции
0
луѓе ја даунлоадирав играва одам инстал снимив стеам се регистрирав ама сега кога пишувам корисничко име и лозинка ми се закочува стеам помош плс?:(
и како оди ова офлајн мод инсталацијата полесно е така??
спри си интернета и така ja инсталираj :helou:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Работи бе. :)

Па не е проблем за купот, направи ја ти па ќе видеме што како, ќе се најде некое решение. А гледам и на macedonianfootball прават, па придружи им се таму, па заедно направете ја што подобра македонската лига.
Ја направив лигата, многу лесно се прави, има упатство на youtube, така да секој може да ја направи. После си менуваш во едиторот некој работи за тимот со кој што ќе играш итн. Ама купот не можам да го додадам, треба да може откако ќе ја креирам лигата, ама не ми дава нешто! :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom