Врчак или Слаткар

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

За кого имате повеќе респект?

• Врчак

Гласови: 119 57,5%
  • Слаткар

Гласови: 88 42,5%

• Вкупно гласачи
    207
Па не мора да биде фејсбук, можи да падни добра дискусија, ако гледаш малку на темава од поинаков аспект.

Он- Да, добри песни имаше со ЕО, ама единствената причина шо го нејчам Слаткар е тоа што тој СЕУШТЕ фура рап фазон и сеуште мисли дека е хард кор или не знам што... Дури и Тони Зен го ставам пред Слаткар, затоа што едноставно си признава човекот (како и Врчак), тоа можи во песните да се запримети дека воопшто не се ни трудат повеќе да бидат хард кор, затоа што теоретски не ни можат. Си тераат тоа што се - комерцијални копилиња.

Нормално може. :)

Околу комерцијалата веќе доволно е зборувано и на многу други теми. Тоа е тоа. Убаво знаеше да каже Tonyo San: парите го вртат светот, како што врти CD-то“.

Си знајш однапред шо стил на песни вади, и ако не ти чинат нема да ги слушаш, ако ти чинат ќе ги слушаш. Е сеа единствено шо не му чини е што 60% му се крадени инструменталките.

Искрено ни едниот ни другиот али би гласал за Врчак пошто онака има уште песни што му вредат ама почна и он да се лигави па уште коа смини дует со таа фанки џи се унакази за век и векови а слаткарот напраи комбинација со тони зен ајде да се рекламираме така да ништо и од него.

Ова ко на фејсбук квизовите. Уште малку Слаткар VS. Господ опција да стават.
Оф топик.. Фејсбук квизови: Слаткар или Курт Кобејн? Слаткар или Металика? Слаткар или Бон Џови? Фм- Слаткар или It`s my life-Бон Џови? Еминем или Слаткар?Шо е за тебе вистински македонски хип-хоп(не е провокација) Саф или Слаткар и Тони Зен.:uvo::nesvest: Незнам дали да се смеам или да плачам.

Инаку мојот глас оди кај Слаткар, пошо ми се свиѓаат многу песни со ЕО шо ги има,а ако би морала да бирам како соло кај шо е Слаткар или Врчак.. тогаш би го одбрала Врчак..:toe:

ахахахаахха....ја би го одбрал врчак... колку и да го мрзам тоа е тоа... барем успеа и поише го поштуем.. барем не се дига колку слаткар.. тоа е тоа

Размисли два пати...

Размисли два пати...

мислев у смисол на тоа дека не се праи PIMP и не му е у секоја песна дојди ке те ебам немој така курво пуши ова пуши она и такодаље... да не навлегувам ... јес да има комерцијала видеа до даска ама барем за мене е боље... а овој шупаков... последно место не зафаќа... не е на листата на живи...

мислев у смисол на тоа дека не се праи PIMP и не му е у секоја песна дојди ке те ебам немој така курво пуши ова пуши она и такодаље... да не навлегувам ... јес да има комерцијала видеа до даска ама барем за мене е боље... а овој шупаков... последно место не зафаќа... не е на листата на живи...

Епа вака... Таков му е новиот албум. Изгледа немаш слушнато нешто старо од него. Сепак и јас моментално не го ставам во живите али... Типов стварно беше некој до пред некое време. Сега заеба работа. За разлика од неговиот Врчак. Врчак не заеба работа. Тој е заебана работа уште од кога почна. :smir: Бај бај...

Епа вака... Таков му е новиот албум. Изгледа немаш слушнато нешто старо од него. Сепак и јас моментално не го ставам во живите али... Типов стварно беше некој до пред некое време. Сега заеба работа. За разлика од неговиот Врчак. Врчак не заеба работа. Тој е заебана работа уште од кога почна. :smir: Бај бај...

абе беше некој и нешо у ЕО... ама сеа... ма носи го бре... а за врчак дека е заебана Е ЗАЕБАНА ама барем не глуми нешо хард кор и ова она.. си признава...ваљда... ма шо ги е**м и двајцата...бај бај:smir:

Мојот глас оди за Врчак.Не дека многу го почитувам,ама сепак од Слаткаров сигурно многу,многу повеќе.

Врчак оф корс... Слаткар мене ми е срање... разбирам да се пцуе по песна ама овој малку поќе го одврзал јазикот и некако мноооогу ми е кренат и многу се фали...

Ова ко на фејсбук квизовите. Уште малку Слаткар VS. Господ опција да стават.

Јас па видов квиз на Фејсбук Слаткар vs. Бон Џови. :nesvest:

Инаку во другата анкета кај што беше Тони Зен или Врчак гласав за првиот, ама сега гласам за Врчак пошто колку и да прави крадени песни сепак помалку ме нервира од Слаткар.

Би го одбрал Врчак само затоа што ко бев помал му ги слушав оние негови тогашни песни, Манастирски Сон, Поп перо, и така натаму. Од тогаш, па наваму се што направи е ср*ње. Слаткар, не можам органски да го поднесам како личност, а камо ли пак како музичар. :nesum:

Иначе на фејсбук има и што вреди повеќе, Слаткар или Каменот. :)

Не ги слушам ниту едниот ниту другиот..Но сепак ќе гласам за Врчак..

Врчак!.

Врчак е многу добар за мене, има добри песни ..
Ама добро, и Слаткар има многу добри, а тие се : Спушти се доле, Шопинг ..

Но сепак Врчак за мене е подобар.::D:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom