Врчак или Слаткар

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

За кого имате повеќе респект?

• Врчак

Гласови: 119 57,5%
  • Слаткар

Гласови: 88 42,5%

• Вкупно гласачи
    207
Де бе луѓе не ли ви е смачено од Билокојидиот Vs. Слаткар анкети
Ни едниот ни другиот.И двајцата се продадоа ко млад бостан.....

Hahaha vrcak vs slatkar :D gi postuem i dvajcata ... i dvajcata imaat razlicen stil so gi pravi posebni pa nemoze da biras ... ali ok :D mojot glas otide za vrcak ... :D Btw ne svakam zasto narodot gi mrzi onie so uspejale izgleda e toa sto im smetaat ... nemoze da bide kako niv pa gi pluka ... snimam rap u kumanovo ama ne se ogranicuvam ni hc ni komerc ni crunk ... i bilo koe ... uspeh si e uspeh ... aj pozz

Hahaha vrcak vs slatkar :D gi postuem i dvajcata ... i dvajcata imaat razlicen stil so gi pravi posebni pa nemoze da biras ... ali ok :D mojot glas otide za vrcak ... :D Btw ne svakam zasto narodot gi mrzi onie so uspejale izgleda e toa sto im smetaat ... nemoze da bide kako niv pa gi pluka ... snimam rap u kumanovo ama ne se ogranicuvam ni hc ni komerc ni crunk ... i bilo koe ... uspeh si e uspeh ... aj pozz

Работава... Сакам женска ама грда, уба, дебела, цевка и било која... успех е.

Шо стил си тераш бате тоа, а не што ќе ти донесе успех - тоа. Очекувај плукања тоа е нормално... Посебно со ваков став. Немам ништо против тебе, само да те предупредам што те чека, ако сериозно се зафатиш со замислата да бидеш познат. Нормално, ќе имаш и фанови, секоја недела една женска минимум ќе вртиш. Нека плукаат тие пак! :)

откако ги издадоа последните албуми плукам и на двајцата.
Врчак комерцијала беше и претходно, ама стварно убави беа песните Лоша девојка, Седмо Небо, Поп Перо, Луда итн. Е ова дуетиве со плачипичкарите Геј Џеј и Елвис Циганчич почна да ме нервира.
Слаткар беше одличен андерграунд-мејкер, ама како можеше наеднаш вака да се реблендира:tapp:со овие кич текстови

гласав за слаткар некако подобар е

Врчак фала богу.
hahah....pa mnogu normalno....Msm pa koj e toj Slatkar be, iskoci pred 5 meseca i ke se prai dzvezda...jas vo negovite textovi ne gledam posebna ubavina tuku samo nekoj nepristojni zborovi...a pak kaj Vrcak site pesni od noviot album mu se prekrasni...dzabe zborite deka pesnite mu se losi....:tapp::tapp::smir:

Тони Зен нели потекнува од таму ?

Да но Тони да не стана комерцијала никој немаше да го знае:toe: Но тука се песничките од 'златно славејче' ..Kој сум јас кој сум јас...Скопје е мој град а ја сум негов кои го турнаа во комерцијала

Слаткар....барем беше андерграунд и сеуште нема песна со Геј-Геј и Пекинезич:helou:
Huhuhuhuhu....pa ke nema zatoa so uste ne e na nivo so J.J....I J.J znae so koj da prai dueti,coekot ne saka da se blamira!!!:baeh::baeh::baeh::helou:

Двајцата се срање! Врчак имаше убави песни, но забега он...98 посто од сите песни што ги има, му се украдени инструменталките/матриците...
Слаткар беше андерграунд, но ептен се заеба шо го потпиша тој договор со Геј Џеј...Сега со комерцијалата стана тоооооооооооооооооооооооооооооолку популарен што уште малце ќе почнат прслуци да му мават...Сега сите на моја генерација се палат на слаткаристика-дткалисика, тони зен фен мен...Сакаш да си фаца, шоп шопинг, кој сум јас кој сум јас и слични песни кои ме терат да си извршам самоотепанство :tapp:

Двајцата се срање! Врчак имаше убави песни, но забега он...98 посто од сите песни што ги има, му се украдени инструменталките/матриците...
Слаткар беше андерграунд, но ептен се заеба шо го потпиша тој договор со Геј Џеј...Сега со комерцијалата стана тоооооооооооооооооооооооооооооолку популарен што уште малце ќе почнат прслуци да му мават...Сега сите на моја генерација се палат на слаткаристика-дткалисика, тони зен фен мен...Сакаш да си фаца, шоп шопинг, кој сум јас кој сум јас и слични песни кои ме терат да си извршам самоотепанство :tapp:

Па па па тттии мммииисллиш деекаа е лесно да сиии ррапер? Лллеснооо е дддаа сии ррррап но ттеешшко е да си ххххопп ии само тиии сссси ттттоооп:pos2:

не, па ок, во секој случај добро функцинира естрадата в омакедонија секој може да биде Слаткар или секој може да иде на евровизија, само треба потпис кај Џеј Џеј:), нели?:jaj:

слаткар е подобар бе од врчак по заразни песни има:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom