Модни трендови есен/зима 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Многу често скоро гледам девојкиве носат некои капчиња со “издатоци“ односно со “репче“...
Тие што виделе ќе ме сфатат...
капиве се зимски , како кожни со пердуви или сл...

Ај ако нејдете слика постирајте, или пак барем ако имаат име, кажете како се викаат, да купам една за поклон!

Палтињата не ми се аресат :tapp:

ама затоа видов едно вчера во еден бутик како сако нешто...за 1 број не ми е точно :tapp:

Dali znae nekoj kaj mozam da najdam rakavici bez prsti? Posto luda sum po niv a nikako da najdam :(
p.s mislam nesto kako prvite ne vtorite haha
GG307%20PIC-01.jpg

brown_green_mitten.jpg

Mи треба зимска јакна, ама не некоја напумпана огромна. Ем елегантна ем зимска ем топла, ем убава ем да ми стои.

ИМате видено негде о продавници?
:D

Не предлагајте кожна пошо имам таква.

Значи се утепав од барање чизми низ скопјево, и нигде да најдам какви што сакам :( ај ако може некој совет да ми даде каде би можела да најдам нешто слично на ова? Фала однапред :smir:

Boots-thumb-395x279.jpg

Имаш исти во Бата :)

А за овие комбинации убивам xD

Attachments

• XCWDR112CRE_FT_382X444.jpg
    XCWDR112CRE_FT_382X444.jpg
    66,7 KB · Прегледи: 2
  • IMG_7854_md.jpg
    IMG_7854_md.jpg
    10,6 KB · Прегледи: 147
Mи треба зимска јакна, ама не некоја напумпана огромна. Ем елегантна ем зимска ем топла, ем убава ем да ми стои.

hmm,ne znam dali u makedonija se prodavaat,ama probaj da najdes CanadaGoose:smir:

Нешто што го приметив на многу новогодишни слики и во секоја продавница го имаше.
Хит ама пред се од филм.
Градов врие од венчиња најмногу со машнички, од Oговарачките :) Gossip Girl is coming :)

gossipgirlblairhairwear.jpg

Кај можат да се најдат овие? :pipi: :) Converse?
Верувај да најдев и јас немаше да останам само на слика да им се дивам :pos:
Не се конверс,случајно ги најдов на гугл,ама се страшно оргазмични.
А,и тешко вакви нешо слични да најдам ем елегантни,ем удобни,а да не се chinese fashion.. све пребарав и се разочарав.:(

Имаш убав избор на машки јакни(карирани,светкави,зимски)во Азаро,башка 80% е.Има и капути од по 1000-2000 што се на попуст доле од 8-9k.Така да иди влези,види разгледај..може ќе ти фати око нешто :):helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom