Модни трендови есен/зима 2009/2010

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Многу често скоро гледам девојкиве носат некои капчиња со “издатоци“ односно со “репче“...
Тие што виделе ќе ме сфатат...
капиве се зимски , како кожни со пердуви или сл...

Ај ако нејдете слика постирајте, или пак барем ако имаат име, кажете како се викаат, да купам една за поклон!

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Палтињата не ми се аресат :tapp:

ама затоа видов едно вчера во еден бутик како сако нешто...за 1 број не ми е точно :tapp:

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Dali znae nekoj kaj mozam da najdam rakavici bez prsti? Posto luda sum po niv a nikako da najdam :(
p.s mislam nesto kako prvite ne vtorite haha

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Mи треба зимска јакна, ама не некоја напумпана огромна. Ем елегантна ем зимска ем топла, ем убава ем да ми стои.

ИМате видено негде о продавници?
:D

Не предлагајте кожна пошо имам таква.

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Значи се утепав од барање чизми низ скопјево, и нигде да најдам какви што сакам :( ај ако може некој совет да ми даде каде би можела да најдам нешто слично на ова? Фала однапред :smir:

Имаш исти во Бата :)

А за овие комбинации убивам xD

Attachments

Член од
15 август 2009
Мислења
237
Поени од реакции
9
Mи треба зимска јакна, ама не некоја напумпана огромна. Ем елегантна ем зимска ем топла, ем убава ем да ми стои.

hmm,ne znam dali u makedonija se prodavaat,ama probaj da najdes CanadaGoose:smir:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Нешто што го приметив на многу новогодишни слики и во секоја продавница го имаше.
Хит ама пред се од филм.
Градов врие од венчиња најмногу со машнички, од Oговарачките :) Gossip Girl is coming :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Кај можат да се најдат овие? :pipi: :) Converse?
Верувај да најдев и јас немаше да останам само на слика да им се дивам :pos:
Не се конверс,случајно ги најдов на гугл,ама се страшно оргазмични.
А,и тешко вакви нешо слични да најдам ем елегантни,ем удобни,а да не се chinese fashion.. све пребарав и се разочарав.:(

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68

Имаш убав избор на машки јакни(карирани,светкави,зимски)во Азаро,башка 80% е.Има и капути од по 1000-2000 што се на попуст доле од 8-9k.Така да иди влези,види разгледај..може ќе ти фати око нешто :):helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom