Не е поентата офтопик муабет, него твојот е мизерен, со понуди за Хаваи маваи, си ги газиш сопствените години со оглед дека ми праиш муабет аналоген на 9 годишно детенце.
Нели глеаш дека секаде се мешаш, на секој фан клуб и буквално го потиш а се обидуваш да '' звучиш '' интересно, па ете, ја ти дадов можност за такво нешто али ти одби ( се прашувам зашто )
И сеа не ми глуми лудило за тоа дека си навивал за Милан или Интер кога си пиша пред некоја недела дека ке ти биде мило да бидат згазени во ЛШ, пак ми глумиш пореметена личност, од една страна пишуваш дека си навивал за Милан, од друга на нивни фан клуб им пишуваш '' ви реков дека ке ве снајде нешто слично како и Рома пред неколку години '' .
Дај жити све, не тролај со ова твое мувлосано лудило, делуваш ко еден акаунт 100 души да го користат па 1 едно пишува, друг друго, трет трето.
Биди искрен и кажи дека се ситиш на секој неуспех кој би го имале Интер или ко овој на Милан и крај на муабетот.
На крај краева, ако ти ко фан на Рома можеше да бидеш оптимист по негатива од Панатијанјкос во прв меч, 3-2, зашто фан на Интер или Милан да не биде оптимист, што има тука чудно. :tv: