Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеби уште не се свесни, ама колку се преебаа меѓусебно Милан и Рома, тоа е чудо. Мое мислење е дека Интер лагано ќе си ја ебе Џенова и толку од трката за титулата. Кога веќе Јуве не е способен да се впушти во трка по титулата, очекував дека една од овие две екипи ќе биде кадарна за такво нешто ама изгледа лошо сум проценил. После нерешенава мислам дека шампионот е решен и толку од неизвесноста во првенството. Јебига, без навреди, така стојат работите.

Дик мара ако тепа денес интер завршено е првенството :)

Дик мара ако тепа денес интер завршено е првенството :)

Официјален израз на форумот Дик мара :)..
Немора да значи ќе видиме до крај и тие треба да играат со тешки противници..

Дик мара оваа и наредните 2 години Интер е шампион во Италија, најмалку 2 години ќе им требаат на Јуве и Милан да направат тим кој ќе биде конкурентен... не дека сум навивач на Интер али објективно така да стојат работите...

Дик мара оваа и наредните 2 години Интер е шампион во Италија, најмалку 2 години ќе им требаат на Јуве и Милан да направат тим кој ќе биде конкурентен... не дека сум навивач на Интер али објективно така да стојат работите...

Така стојат работите?Земиси наочари со 7 диоптер,објективно гледано и оваа сезона не завршена сериа а за после ќе видиме..

94 постови се тргнати од темава, овој Реалмашинен нов е па само ради тоа му прогледав низ прсти, го опоменав, секој негов нареден испад ке биде и казнет со бан од тема/форум ( сеедно ) .

Ае :wink:

многу слаб придонес засеа, 17 гола, вечер Интер и Џенова треба да се истурат од брцање, бар 6 да има укупно за да се дојде до просекот :tv:

Пишав погоре што мислам за мечот помеѓу Интер и Џенова ама овие Интер ме демантираат. Дури и да победат до крајот, воопшто не испадна лесно како што очекував. Да си ибам векот не ме бива за прогнозирање, можеби затоа немам закачено у кладилница 3-4 месеци (играм 2-3 пати неделно).

Овој Бранче многу е теле па нели примети дека Јанкович се повреди...

многу слаб придонес засеа, 17 гола, вечер Интер и Џенова треба да се истурат од брцање, бар 6 да има укупно за да се дојде до просекот :tv:

Ја погоди:helou::helou::helou::helou:

треба да се истурат од брцање, бар 6 да има укупно за да се дојде до просекот

ја не пробував да ја погодам, само си ја вежбав мојата статистика, take it to the next level :icon_cool

Народе имаат ли Интер-Рома за играње уште еден натпревар и кога ќе биде тој (ако имаат)???:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom