D-r-ot
од поликлиника
хаха лелеле потписо ти е бесен It's show time хахахаха:pos2:
Јас повеќе би рекол: Show must go on! :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха лелеле потписо ти е бесен It's show time хахахаха:pos2:
па време е неможе цело време малер да не биеЈас повеќе би рекол: Show must go on! :pos2:
па време е неможе цело време малер да не бие
па уште сме демолирани од Серија Б се чувствува тоа али затоа треба да се земе Хидинк за да има победнички дух,Ај заминувам па ме нападнавте ко комарци стеNe ve bie maler ...Tolku vi se moznostite ....
па време е неможе цело време малер да не бие
па уште сме демолирани од Серија Б се чувствува тоа али затоа треба да се земе Хидинк за да има победнички дух,Ај заминувам па ме нападнавте ко комарци сте
а што нема ? Сиругно ќе биде подобар него под водство на Чиро,Чиро не го игра на природна позиција тоа и самиот Мело го изјавиFelipe "Bin" Melo ke raboti odlicno pod Hidinkovata PALKAbahahaha
Ај заминувам па ме нападнавте ко комарци сте
TENK, го знаеш вицот за коментаторот на Југословенска телевизија кога коментирал Југославија - Италија?
„Бетега, Бетега...“ ( а овој им бегал 3-4ца го бркале...) ... и после не кажувам ај да видам некој дали го знае :pos2:
не бе не води шо ти е Мело е голден бин.тоа од што топ трансвери напраиле Интер а Мело само привремено е голден бин а ке го докаже спротивнотоИнтер води на листата на Golden Bin!:helou::helou:
не бе не води шо ти е Мело е голден бин.тоа од што топ трансвери напраиле Интер а Мело само привремено е голден бин а ке го докаже спротивното