Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne ve bie maler ...Tolku vi se moznostite ....
па уште сме демолирани од Серија Б се чувствува тоа али затоа треба да се земе Хидинк за да има победнички дух,Ај заминувам па ме нападнавте ко комарци сте

па уште сме демолирани од Серија Б се чувствува тоа али затоа треба да се земе Хидинк за да има победнички дух,Ај заминувам па ме нападнавте ко комарци сте

Felipe "Bin" Melo ke raboti odlicno pod Hidinkovata PALKA :D bahahaha

Ај заминувам па ме нападнавте ко комарци сте

TENK, го знаеш вицот за коментаторот на Југословенска телевизија кога коментирал Југославија - Италија?

„Бетега, Бетега...“ ( а овој им бегал 3-4ца го бркале...) ... и после не кажувам ај да видам некој дали го знае :pos2:

TENK, го знаеш вицот за коментаторот на Југословенска телевизија кога коментирал Југославија - Италија?

„Бетега, Бетега...“ ( а овој им бегал 3-4ца го бркале...) ... и после не кажувам ај да видам некој дали го знае :pos2:

Изнад гол у пм? :)

Момци бидете објективни за Мело, човекот е далеку подобар од тоа што го правите. Бразил гледал некој последниве утакмици? Игра одлично, значи има некој проблем со задачите што ги добива во Јуве.

Интер води на листата на Golden Bin!:helou::helou:

Интер води на листата на Golden Bin!:helou::helou:
не бе не води шо ти е Мело е голден бин.тоа од што топ трансвери напраиле Интер а Мело само привремено е голден бин а ке го докаже спротивното

не бе не води шо ти е Мело е голден бин.тоа од што топ трансвери напраиле Интер а Мело само привремено е голден бин а ке го докаже спротивното

Од оваа година почнале и привремена златна канта да добиваат во Италија. Ако се оправи, ќе му ја земат. :smir:

Интер има 5/5 одлични транфери летово. Ето, Милито, Снајдер, Лусио, Мота - ни еден од нив не беше промашување, за златни канти, малини, лубеници, да не прајме муабет.

Промашувањата на Интер се од предходно: Мансини, Кварезма, Виера...

леле мајко Син и ти кажуваше дека на Цезар оваа му е најслаба сезона ,претходните две сезони и тоа како бранеше а оваа немој да ме убедуваш дека брани подобро од Буфон,сеа глуп ќе ме праиш дека има подобра сезона од Буфон,ко да не пратам Сериа А и како брани Буфон а како Цезар,па цел фан клуб го увидеа тоа дека Цезар не е у онаа форма ,и ај сеа кажи ми како е пред Буфон?..колку повеќе киксови правеше..плус Буфон имаше повреда и после влезе у онаа форма во која сите го знаат а Цезар нема ништо од претходните сезони

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom