1. Цела не, ама најдобрите двајца да, зашто ако одиме по твојата логика, тогаш не смее да има играч на Интер на тој дел од теренот иако УБЕДЛИВО се најдобри статистички, зашто секој индивидуалец покрај него имал супер играчи.
2. Зависи што вели статистиката, за минатата сезона јас го ставам Валдес пред Касиљас, или голман кој дома прима по 6 комада треба меѓу најдобрите да биде, смешно е дури. :wink:
3. Аналогно со кецот, значи најдобрите треба да ги бараме кај послабите тимови според тебе ? Ондак дрим тимот на Серија да биде составен од играчи кои играат во сите екипи освен шампионот или првопласираниот зашто еве, Милито што би барал таму кога позади него е Снајди, или е надополнуван од Ето, Балотели, можеме комотно Амаури да го ставиме, даде дури 2-3 гола а позади него беа Диего кој игра лошо и Мело кој доби златна канта.
Затоа реков, смешно е, Интер како тим се убедливо најдобри во одбраната а таму нема место за ниеден играч по експертот од goal.com, ajде, дај ми го твоето логично објаснување за истово.
Или, пак одиме по твоја логика, Буфон пред него има киксери, тогаш зашто и Киелини е ставен во најдобрата 11ка според типот од goal.com, од 4ца играчи на Јуве во одбраната, 2ца се во најдобриот тим, а ниеден на Интер, 2ца има од тим кој има 5 порази до сега, примиле 21 гол, 0 има од тим кој има 2 порази до сега и примиле само 14 голови.

Испаѓа, Цезар и да прими се на се 20 голови до крај, 10 помалце од второпласираната екипа по примени голови, он пак нема шанса да биде најдобар голман за таа сезона.

Под дифолт се става бар 1 играч од првопласираниот таму односно од тимот со убедливо најдобра одбрана, али ако, ти потпирај се на екперт од goal.com кој го игра Маикон ко десно крило а Варгас ко крилен напаѓач a Ди Натале го нема никаде. :tv:
Уште од старт неозбилно го сваќам јас тоа. :wink: