Serie A 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Serie A во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    534
Статус
Затворена за нови мислења.
Искрено, Јуве има многу потешка задача од Милан. Сепак мислам дека нема да се зголеми разликата.

Може вака?

Дали ке се зголеми ,намали или остане се исто да видиме утре и да коментираме? :)

Може вака?

Дали ке се зголеми ,намали или остане се исто да видиме утре и да коментираме? :)
Не бе, јас само изразив надеж дека нема да се зголеми разликата(не очекувам кикс на Интер), иначе коментарите ќе ги оставам за утре после колото.

Уф кој добар фудбал има на телма, си ебаа мамата... пекол е на терен :)

Јака утакмица падна вечерва доста голови за еден дерби меч а богами и картони летаа вкупно 11 8 жолти 3 црвени

Секоја чест за вечерашново дерби во Џенова. Типично Италијанско градско дерби, со многу жар помеѓу навивачите и помеѓу фудбалерите. Наредната недела не чека уште едно такво.

Say Hello to new,old, `holding-record` champion INTER! Forza non mollare mai!

многу тешки противници за фаворитите... еден кикс ќе има сигурно, само да видиме дали тоа ќе биде Интер,Милан,Јуве или Рома :wink:

многу тешки противници за фаворитите... еден кикс ќе има сигурно, само да видиме дали тоа ќе биде Интер,Милан,Јуве или Рома :wink:

Ќе киксне некој сигурно, Интер, иако е домаќин ќе му биде тешко со Фиорентина . Другиве што гостуваат, мислам најтешко ќе им биди на Рома, Атланта се добра екипа.

п.с: Вчера Џенова ја растури Сампдорија, секоја чест .:smir:

Ќе киксне некој сигурно, Интер, иако е домаќин ќе му биде тешко со Фиорентина . Другиве што гостуваат, мислам најтешко ќе им биди на Рома, Атланта се добра екипа.

п.с: Вчера Џенова ја растури Сампдорија, секоја чест .:smir:

ретко кога 4/4 од фаворитите во едно коло тепале така да се очекува барем еден кикс.... Рома треба да тепаат али ништо не се знае со сигурност, а Аталанта не се успешни нешто сезонава...

Интер според мене е најсигурен потоа Милан и Јуве се тука негде, можеби Милан со малце поизгледни шанси, Рома со најмали :tv:

Ете ја Рома победи, Јувентус, 2 - 0 убедливо го прими, Интер веќе се одвои на 7 бода, со што тешко дека некој ќе го стигни до зимскиот дел .

Сега Милан вечер со победа би се изедначил со Јувентус . :tv:

многу грешки имаш во постот, Интер сеа бега 8 бода, а вечер ако Милан тепа ќе намали на 7 и воедно ќе им бега на Јуве еден бод :wink:

како што кажав еден фаворит мораше да заебе работа :helou:

како што кажав еден фаворит мораше да заебе работа :helou:

Кој фаворит заеба??

Едит: Ми текна... малце сум спор денес. Ах тие Лацио...

П.С. Str8 е повторно на мода!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom