a n g e l c e
^ Poison Girl ^
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 1.202
- Поени од реакции
- 5
Не практивувам секс на прва вечер мислам дека не е ок
ХммммммA i ako mi dade nekoja na prva vecer...mislam deka ne bi ja imal vo predvid za vrska. A imislam deka i zenskite so imaat legnato od prva so nekoj, isto taka ne mislat da teraat dalje so nego.
За среќа со две се случи ова горе болдираното и ми дадоа уште на првиот состанок а да им барам директно не се случило а и многу сељачки е така да се бараПрво да разграничиме ова поимиве „барање/давање“.
На никој ништо не му давам кога имаме секс, освен малку телесни течности и евентуално марамче за да се забрише по чинот.
И никој ништо не ми бара, освен ако апла не ми рече „Дај ми, ма“, што би било крајно драчевски од негова страна и не би вродило со давање.
Е сеа, муабетот е секс од прва вечер/состанок/какоидае... Ако работите движат во таа насока, страста се разгори, и сите услови од тој тип, тогаш би можело да се случи веројатно... Па зависно од моментот, принципите на девојката и све тоа, или ќе испадне или нема.
Мене лично ми треба некое време за да се опуштам со некого, да го запознаам малку подобро и се тоа... Ама па и процесот на зближување со секого е различен и по последователност на настаните и по временско траење... Некогаш дури и независен од времето.
А ако „дала“ од прва дали била лесна или тешка или не знам каква... Не ги етикетирам така луѓето.
Ја су бизнисмен и немам време за разгорувања, следења на ситуации, опуштања, принципи, процеси........ Ако работите движат во таа насока, страста се разгори, и сите услови од тој тип, тогаш би можело да се случи веројатно... Па зависно од моментот, принципите на девојката и све тоа, или ќе испадне или нема.
Мене лично ми треба некое време за да се опуштам со некого, да го запознаам малку подобро и се тоа... Ама па и процесот на зближување со секого е различен и по последователност на настаните и по временско траење... Некогаш дури и независен од времето.
А зошто мислиш дека ако имал секс со тебе од прва, тоа автоматски значи нема да сака да има пак утре, задутре, месеци после тоа и дека тоа нема да прерасне во врска?за мене давање од првата вечер одма не ми е ок и мислам дека тоа го работат лесните девојки а оние машки кои сакаат одма првата вечер тогаш тие ги свакам како личности не заинтерсирани за мене не размислуваат натаму за мене и тие сакаат забава само за една вечер:nesvest:
Токму поради тоа не ти даваатЈа су бизнисмен и немам време за разгорувања, следења на ситуации, опуштања, принципи, процеси.....