Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
него, кажи ми... како успеваш? до парфемот е? до гелот? како тоа неможат да те одбијат? ќе ја споделиш тајната со нас, останатите смртници?A c E напиша:se razbira deka ebam na prvata vecer sekogas e taka ne mozat da mi odoleat
Нема да легнеш од прва со некој дека ти изгледа добро, туку дека си имала напорен месец, не си во врска, немаш време да бркаш врска, а сакаш да се издуваш една вечер...идеш, го праиш тоа, и утре продолжуваш со работа/проект ватевр
Друго ми текна да те прашам тука ... што ако напорните месеци се претворат во години? Што тогаш? Треба тоа да се практикува после секој напорен период или друго ќаре има?
Не би било подобро тие слободни издувавачки термини да се потрошат во барање, започнување и создавање на нешто друго?
Ако се сведе се` на секс на прва вечер, кај ќе останат мажи за врска еден ден?
А уствари, кај ќе останат чувства кај таа личност да посака врска после едно такво дебело бесчувствително искуство?
Ги потценуваш луѓето и нивните способности!
Не, ги потценувам само тие кои сексот го доживуваат без некакви подлабоки чувства и го практикуваат само за да се испразнат со кого стигнат.
Ако ти грешам нешто, тужи ме.
Треба да ги пробаш сите вкусови за да знаеш кој е најдобар, и кој е најдобар за тебе во одреден период. Инаку, се согласувам дека сексот е многу подобар кога се инволвирани чувства, но сепак мислам дека е безвезе да потценуваш луѓе заради било што. Еден ден ќе се заебеш и ќе го потцениш непријателот ;-)
Е да бе, па да ги полниме адвокатите со пари. Ај на ферка!![]()