Секс на првата вечер

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

Секс на првата вечер?

• Вкупно гласачи
    316
Бре оваа латитеа поет стана

има српска поговорка

не куди коња кога ниси јахала ...

секоја вистина не е за секои времиња

итд

Ја мислам да се одземе право на глас на тие што не пробале пошто е илузорно да мозат да коемнтираат а немаат пробано, мада став морален е само став не е научно докажан факт

Бре оваа латитеа поет стана

има српска поговорка

не куди коња кога ниси јахала ...

секоја вистина не е за секои времиња

итд

Ја мислам да се одземе право на глас на тие што не пробале пошто е илузорно да мозат да коемнтираат а немаат пробано, мада став морален е само став не е научно докажан факт

Викаат дека Мустанзите биле едни од најтешките коњи за припитомување, ама кога ќе се припитомеле биле многу послушни и квалитетни.
Ама што знам јас за коњи кога немам јавано, затоа знам за магариња. Магаре колку и да е питомо на прв, втор и трет поглед кога тогаш ќе те фрли ако го јаваш. :)

Треба да ги пробаш сите вкусови за да знаеш кој е најдобар, и кој е најдобар за тебе во одреден период.

Е да бе, па да ги полниме адвокатите со пари. Ај на ферка! :duel:

Значи пред да сакам да си фатам дечко, да легнам двајстина мажи за да си одбирам после? Ако се решам да го направам тоа и испадне добро, ќе те барам за частење. До тогаш, ни ферка не би со тебе.:pipi:

Латитета, недостапна божице на сексот ... ти благодарам што имам шанса барем да те читам на форум ... :shame: :back:

Значи пред да сакам да си фатам дечко, да легнам двајстина мажи за да си одбирам после? Ако се решам да го направам тоа и испадне добро, ќе те барам за частење. До тогаш, ни ферка не би со тебе.:pipi:

Само се убидувам да те убедам дека не е убаво да судиш... освен ако не си судијка, па тоа ти е професионална деформација.

Само се убидувам да те убедам дека не е убаво да судиш... освен ако не си судијка, па тоа ти е професионална деформација.

Никого не осудив како прво, а како второ, ако јас немам право да судам, немаш ни ти право да ме убедуваш. Капиш?
Само кажувам и ќе кажувам дека не сум имала и нема да имам секс на прва вечер, дека не гледам задоволство да сум со некој кого не го познавам, дека за да легнам со некого треба навистина тоа да го сакам, дека не ме исполнува еден празен секс како што ме исполнува водењето љубов.

Не верувам дека ќе ми се случи тоа,затоа што во принцип сум доста срамежлива,а и плус тоа сакам прво да го запознаам убаво типот,затоа што инаку не би можела да се опуштам.

Значи пред да сакам да си фатам дечко, да легнам двајстина мажи за да си одбирам после? Ако се решам да го направам тоа и испадне добро, ќе те барам за частење.

Толкувањето на Newscientist на некои истражувања во оваа област, покажува дека 9 (ДЕВЕТ) е вистинската бројка :)

http://www.newscientist.com/channel...-love-special-how-to-pick-a-perfect-mate.html

Не коментирам за себе. :kesa: Ќе кажам вака воопштено - ако двајца контактираат подолго време и веќе се подлабоко навлезени, како да се знаат 100 години, а пречка им била далечината и кога се виделе после толку време - ДА. Во вакви случаеви мојот одговор е позитивен. Онака, како за шема за една вечер, УБАВО Е, да, ама сепак не сум за таа опција. Сепак постојат и други вечери и ноќи - нели ? Можеби и грешам - не знам. :kesa:

sum imal na vtora sredba , prvo samo se vidov so tipkata na 5 min , pa se slusnavme i naredniot den bidna rabotata, ama ne znam dali se broi ova...

На првата вечер не. Ама ако е добра типката не ни мора да чека прва вечер.:vozbud:

Еднаш,и се омажив за него.Наравоучение:не легнувајте на прва средба ако не сте за мажење!
Знаете дека се зезам!

Не ми се случило... нема да се случи...

Ми се случило неколку пати од прва да имам секс со девојка. Но во повеќето случаи тоа е со девојки кои воопшто не сум ги познавал. Тоа го сметам како еден вид на авантура.

Nikako! Iako ne e iskluchena mozhnosta da me ponese momentot...ne se znae :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom