Brainwasher
MBE
- Член од
- 7 јануари 2009
- Мислења
- 679
- Поени од реакции
- 30
Уф, прекрасно. Изворно англиско,екстра. Каде ги најде ?
Нема потреба:smir:Аман бе Чомбе пак ли ке се пцуеме
Се зезам :smir:
Нема потреба:smir:
Јас неколкупати напоменав дека според мене главни фаворити за титулата ќе се Челзи и сеуште стојам на ставот. Мал проблем може да биде отсуството на Дрогба, Калу, Есиен и Микел кога ќе се на Афричко Првенство ама сепак сте благи фаворити.
Но долго е првенството, а мојата екипа е најдобра кога ја отпишуваат така да очекувам најинтересно првенство воопшто:salut:
И според обложувалниците Челзи е фаворит сезонава иако тоа ништо не значи:
Челзи 2,1
Манчестер 2,3
Ливерпул 4
Арсенал 9
Мене искрено не ми е јасно од која ебана причина сме благи или главни фаворити, сеедно, токму заради Афричкиот Куп, и „генијалните“ напаѓачи во ростерот.Нема потреба:smir:
Јас неколкупати напоменав дека според мене главни фаворити за титулата ќе се Челзи и сеуште стојам на ставот. Мал проблем може да биде отсуството на Дрогба, Калу, Есиен и Микел кога ќе се на Афричко Првенство ама сепак сте благи фаворити.
Но долго е првенството, а мојата екипа е најдобра кога ја отпишуваат така да очекувам најинтересно првенство воопшто:salut:
Тоа е мое мислење и се надевам дека грешам:smir:Мене искрено не ми е јасно од која ебана причина сме благи или главни фаворити, сеедно, токму заради Афричкиот Куп, и „генијалните“ напаѓачи во ростерот.
Играчи заминаа од сите три клуба, но во Челзи дојде само еден играч кој реално може да биди вистински корисен оваа сезона. И тој е повреден на почетоков, додека сите останати „старци“ останаа.Тоа е мое мислење и се надевам дека грешам:smir:
Првенствено тоа е поради заминување на главни играчи од Јунајтед, Ливерпул и Арсенал, а задржување на составот на Челзи. Кај Челзи не е толку проблем Афричкиот куп колку крајот на сезоната кога губат здив. Ќе видиме што ќе промени Анчелоти и се надевам дека сезонава ќе е пеколна
Во Сабота на Сител:
13.45ч Челзи - Хал
16.00ч Блекбурн - Ман.Сити
Во Недела:
14:30ч Ман.Јунајтед - Бирмингем