Мислам дека до Господ е, те казнува нешто многу лошо штом можеш само да го слушаш Игорче.:pos2:Тешко нас со Игорче коментатор!
А шо е ова нема слика само звук, до Сител е или до кабловската кај мене?
Ако кабловскиот оператор го зема сигналот преку ЕутелСат, нема слика само звук. Исто беше и лани со шпанското. Сител го кодира сигналот за време на утакмицата.Тешко нас со Игорче коментатор!
А шо е ова нема слика само звук, до Сител е или до кабловската кај мене?
Можи, само казната не е многу голема, замисли вака без слика да коментира Јанко Има сега слика немаше само 5 мин.Мислам дека до Господ е, те казнува нешто многу лошо штом можеш само да го слушаш Игорче.:pos2:
Челзи даде гол на почетокот од продолжението, не во 5тата или 6тата минута од истото . Дури ова продолжување над 5 минути можеше да се одрази негативно врз нив, не врз Хал .Е заради вакви работи....заради вакви намештаљки...заради сета подршка за челзи.....заради расипаната федерација, клетите судии...ќе станиме шампиони...
Нема врска, блокирани часови се следниве ....Зошто нема да има пренос од ниеден натпревар во Среда на Сител?
Не беа блокираните часови само за Недела?
И води Манчестер Сити со еден спрема луна :lol:
Друг е овај, го заборајв како се викаше...Добро бе само овај дудуков ќе коментира у пм. Ми се плачи ко ќе го слушам
Moре моли се да не завршат у прва четворка и да обезбедат пласман во ЛШ, е тогаш ке биде тек весело . . . . многу, многу весело .Нема шанси Шити да ја разбие големата четворка,сигурен сум.
Како прво немаат тренер,Хјуз не може да ги скроти оние играчи.
Мрење ми се кладбиве друже. Поентата ми беше, се што треба Сити да направи е да влезе во прва четворка, зашто после нема да бидат одбивани под изговорот немаат историја ( Кака ), играчи кај нив сега за сега не одат поради тоа што не играат во најсилниот европски Куп . Кога ке дојде тој ден, Сити ке направат страшна екипа со оглед на тоа дека ке нудат неделни плати за играчи од 500 000 фунти .Ајде една кладба јас и ти да направиме.Може?
Ја викам дека Сити нема да биде меѓу првите четири..ти викаш дека ќе ја разбие големата четворка.